ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η επίσημη θέση του Σωματείου για την εταιρεία, το οικονομικό… και την επίσκεψη των Οργανωμένων!!!

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΑΠΟΕΛ στον ΣΠΟΡ FM 95

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο αντιπρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ Πάρης Σπανός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή συνεδρία του ΔΣ: «Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν οι δυο παραιτήσεις. Ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε ότι δεν θα κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις και θα γίνουν ενέργειες για να μεταπεισθούν οι παραιτηθέντες και να επιστρέψουν πίσω στο συμβούλιο».

Για το λόγους των παραιτήσεων: «Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για τους λόγους των παραιτήσεων, νομίζω θα ήταν πιο σωστό να τοποθετηθούν οι εμπλεκόμενοι. Πιστεύω ότι είναι δυνατή η επιστροφή τους γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει σοβαρό θέμα που να επηρεάζει τις αρχές κάποιου και να μην μπορεί να επιστρέψει στο συμβούλιο».

Για το τι άλλο συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρία: «Είδαμε και το θέμα της ΓΣ της εταιρείας. Θα πρέπει το σωματείο πλέον να κάνει κάποιες ενέργειες έτσι ώστε να μπορέσει να τοποθετηθεί και να διαμορφώσει τη στρατηγική του αναφορικά με την ανανέωση της συμφωνίας. Αποφασίστηκε ότι καλό θα ήταν να συνταχθεί ένα έγγραφο με κάποιες πρόνοιες τις οποίες το σωματείο θα ενσωματώσει στη συμφωνία. Οπωσδήποτε θα πρέπει να συναντηθούμε με τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αναλάβουν τη διοίκηση της εταιρείας για να μας εξηγήσουν ποια είναι τα πλάνα τους. Μας ενδιαφέρει όχι μόνο το οικονομικό αλλά και το αγωνιστικό. Μας ενδιαφέρει να ακούσουμε πως λογαριάζουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Για την επίσκεψη των οργανωμένων στη χθεσινή συνεδρία  όπως το αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας (δες εδώ): «Δεν θα έλεγα ότι ήταν έντονη η συζήτηση. Οι αποφάσεις πάρθηκαν σχεδόν ομόφωνα. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. μας επισκέφθηκε την ώρα της συνεδρίας. Μιλήσαμε μαζί τους, αποχώρησαν και προχώρησε κανονικά η συνεδρία. Θεωρώ ότι υπήρχε σχετική ομοφωνία στις αποφάσεις».

Για το πότε θα γίνει η Συνέλευση του σωματείου: «Η αρχική μας σκέψη είναι να οριστεί ΓΣ στα μέσα Ιουνίου. Μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα της εταιρείας και θα είμαστε σε θέση να υποβάλουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση προς τη ΓΣ για να αποφασίσει».

Για το χρέος της εταιρείας: «Έχουμε μια πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας. Μακάρι να είναι διαχειρίσιμο το χρέος. Θέλουμε να δούμε τους υποψήφιους για να μας πουν με ποιο τρόπο θα διαχειριστούν αυτό το χρέος».

Για το πότε θα γίνουν οι συναντήσεις με αυτούς που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τα ηνία της εταιρείας: «Θα προγραμματιστούν μέσα στην επόμενη βδομάδα αν είναι δυνατό».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία. Θα πρέπει ο καθένας να έχει τις απόψεις του αλλά να τις εκφράζει με σωστό τρόπο. Θα πρέπει δημοκρατικά να προχωρήσουμε προς επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση