ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Στο τραπέζι του Λέβι

Στο ψάξιμο για τον αντί- Ουζουνίδη έπεσε στην κουβέντα και η περίπτωση του Ισραηλινού τεχνικού

Εξαιρετικά επισφαλής είναι η θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ μετά και από την ήττα από την Ανόρθωση. Οι πιθανότητες απομάκρυνσης του Ελλαδίτη προπονητή είναι αρκετές και δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Όπως γράψαμε νωρίτερα (δες ΕΔΩ), έχει γίνει βολιδοσκόπηση στον προπονητή της Καρμιώτισσας Χρύση Μιχαήλ ο  οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. 

Νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι στο τραπέζι βρίσκεται και το όνομα του γνώριμου μας Ρόνι Λέβι, ο οποίος απολύθηκε από τη Μπέιταρ πριν από περίπου δυο μήνες. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο μεριές βρίσκονται σε συζητήσεις ούτως ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Ισραηλινός να επιστρέψει στην Κύπρο, τούτη τη φορά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Το όλο θέμα μοιάζει όντως δύσκολο νοουμένου ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί αρχικά και η περίπτωση του Ελλαδίτη και κυρίως ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κόστος της αποζημίωσης του. 

Οι προσπάθειες πάντως της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ ως προς τον πιθανό αντικαταστάτη του Ουζουνίδη είναι δεδομένες και επ αυτού μια από τις υποψηφιότητες που έχουν στα υπόψη τους είναι αυτή  του πρώην τεχνικού της Ανόρθωσης. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση