ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Η ισχύς εν τη ενώσει

Μόνο με συνεργασία, σύμπνοια και συσπείρωση μεταξύ όλων των πλευρών θα έρθει ο στόχος

Εφραίμ Γεωργίου

Το ΑΠΟΕΛ γυρίζει σελίδα για ακόμη μια φορά στη φετινή χρονιά, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αναλαμβάνει ως τεχνικός της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο στόχος του δεν μπορεί και δεν είναι άλλος απ’ την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για να συμβεί αυτό χρειάζεται μπόλικη και σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι αυτή τη στιγμή να υπάρξει συνεργασία, σύμπνοια και συσπείρωση μεταξύ όλων των πλευρών.

Μακριά από «εμφύλιους»

Το χειρότερο από όλα θα ήταν να ξεσπάσει ένας «εμφύλιος» και κρίση που θα έθετε το ΑΠΟΕΛ εκτός στόχων για τα καλά. Ναι η διοίκηση έχει ευθύνες καθώς τα πάντα ξεκινούν από αυτήν, όμως δεν υπάρχει κανένα νόημα τη δεδομένη στιγμή να βγουν «μαχαίρια». Ο εμφύλιος θα βρει χαμένο μόνο το ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει κανείς στην ομάδα. Εξάλλου ο απολογισμός γίνεται πάντα στο τέλος της χρονιάς.

Μονόδρομος η συσπείρωση

Η συσπείρωση μεταξύ κόσμου, διοίκησης και παικτών είναι ο μοναδικός τρόπος να επιτευχθεί ο στόχος του πρωταθλήματος. Τα κενά στην ομάδα υπάρχουν, και την ίδια ώρα η ψυχολογία στα αποδυτήρια των «Γαλαζοκιτρίνων» είναι στο ναδίρ. Εδώ είναι που πρέπει ο κόσμος να ωθήσει στην αλλαγή. Να στηρίξει και σταθεί δίπλα στην ομάδα, έστω και αν υπάρχουν έντονα παράπονα από παίκτες και από τους χειρισμούς της διοίκησης.

Τελευταίο «χαρτί»

Έτσι με το «χαρτί» του Μαρίνου Ουζουνίδη, και με σύμπνοια θα πρέπει το ΑΠΟΕΛ να επικεντρωθεί σε ένα και μόνο στόχο. Αυτόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο Μαρίνους Ουζουνίδης κρίνεται ως ο κατάλληλος της δεδομένη στιγμή και δεν έχουν άδικο εκεί στον «Αρχάγγελο» που τον επέλεξαν. Άνθρωπος που ξέρει καλά τι εστί ΑΠΟΕΛ. Το γνώρισε και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής.

Απ’ την άλλη έχει και την αναγκαία προσωπικότητα για να κερδίσει τον σεβασμό και να «επιβληθεί» στα αποδυτήρια, ενώ είναι και θιασώτης της πειθαρχίας. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή, ή έστω πολύ δύσκολα θα έβρισκαν άλλη επιλογή στον «Αρχάγγελο» που να πληροί τα πιο πάνω κριτήρια.

Αν το έργο είναι δύσκολο; Είναι. Αν υπάρχουν ευθύνες για το σήμερα; Υπάρχουν. Όμως πρώτα απ’ όλα τη δεδομένη στιγμή για όλες τις πλευρές (κόσμο, διοίκηση, ποδοσφαιριστές κλπ) επιβάλλεται να είναι το καλό της ομάδας. Η ισχύς εν τη ενώσει λέει το γνωμικό και αυτό πρέπει να υπάρξει τώρα στο ΑΠΟΕΛ. Το καθετί με τη σειρά του…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πέσουν «οι τίτλοι τέλους» για τον Στάθη Αλωνεύτη
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
X