ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε νέο χορηγό

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Ο ΑΠΟΕΛ και η ISX Financial ανακοίνωσαν την χορηγική τους συνεργασία για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2023-2024 και 2024-2025.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και η ISX Financial, το ηλεκτρονικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με έδρα την Λευκωσία, ανακοινώνουν την χορηγική τους συνεργασία για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2023-2024 και 2024-2025.

Το λογότυπο της ISX Financial, θα τοποθετηθεί για τα επόμενα δύο χρόνια στην αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας μας, τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου όσο και στους αγώνες των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σχολιάζοντας τη νέα χορηγική συνεργασία, ο Νικογιάννης Καραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της ISX Financial, εξέφρασε την υπερηφάνεια και τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας ότι:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη χορηγία μας στην ποδοσφαιρική ομάδα ΑΠΟΕΛ, της οποίας η αφοσίωση στην επιτυχία μέσω της αριστείας αντικατοπτρίζει τη δική μας δέσμευση για αριστεία στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού και υποστηρίζουμε τον σύλλογο καθώς φτάνει σε νέα επιτεύγματα στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η ISX Financial είναι υπερήφανο μέλος της τοπικής κοινότητας, απασχολώντας περισσότερα από 130 άτομα στα κεντρικά μας γραφεία στη Λευκωσία, ενώ παράλληλα είναι εξουσιοδοτημένη από το Ευρωσύστημα της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου ως ηλεκτρονικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Η χορηγία μας προς τον ΑΠΟΕΛ ενισχύει τη δέσμευση της ISX Financial για την προώθηση του αθλητισμού, την κοινωνική αφοσίωση και την ανάδειξη των εγχώριων ταλέντων.

Η ISX Financial προσβλέπει σε μια επιτυχημένη και ευημερούσα συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα ΑΠΟΕΛ και προσδοκά να γιορτάσουν από κοινού πολυάριθμα επιτεύγματα εντός και εκτός γηπέδου».

Σχολιάζοντας την συνεργασία με την ISX Financial, ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης σημείωσε τα εξής:

«Κάθε συνεργασία με ένα νέο χορηγό, μας γεμίζει με αίσθημα ικανοποίησης αλλά και ευθύνης. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να πρωταγωνιστούμε και πάντα στις συζητήσεις με ένα νέο συνεργάτη, προσδοκούμε να έχουμε τους ίδιους προσανατολισμούς. Χαίρομαι που από την πρώτη στιγμή η ISX Financial θέτει ως στόχο της, την αριστεία στο χρηματοπιστωτικό τομέα συνταυτίζοντας της με τους υψηλούς στόχους του ΑΠΟΕΛ. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το ταξίδι θα είναι μακρύ και προσοδοφόρο και για τις δυο πλευρές.»

ISX Financial:
Η ISX Financial είναι κυπριακή δημόσια εταιρεία που έχει λάβει άδεια από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου να παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για εταιρικούς πελάτες, προσφέρουμε:

εγχώριους λογαριασμούς ISX σε ΕΥΡΩ με IBAN για άμεσες πληρωμές SEPA σε όλη την Ευρώπη
εγχώριους λογαριασμούς ISX σε Λίρες Στερλίνες βάσει του Κωδικού Διαλογής για πιο γρήγορες πληρωμές εντός του Ηνωμένου Βασιλείου
λογαριασμούς πολλαπλών νομισμάτων βάσει SWIFT, συμπεριλαμβανομένων των USD, EUR, GBP, AUD, CAD, CHF, NOK, DKK και άλλων.
Διαδικτυακή μετατροπή συναλλάγματος
Με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου, η ISX Financial διαθέτει γραφεία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Ισραήλ και της Ολλανδίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας: www.isx.financial

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση