ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
33° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Χριστοφόρου για Λάζαρο, Ουάρντα, Δαμιανού και ΓΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου για όλα τα θέματα που απασχολούν την Ανόρθωση

Για το κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Άρη και όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της ομάδας γενικότερα μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανανέωση του Χριστοδουλόπουλου: «Δεν ήρθε στην Κύπρο για να μας δείξει την αξία του, ήταν καλά γνωστή σε όλους μας. Ήρθε για να μιλήσει στο γήπεδο όπως είπε και ο ίδιος, το έκανε και από τη στιγμή που η επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας ήταν κοινή, δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί χρυσή τομή. Ξαναβρήκε τον εαυτό του, έβαλε γκολ σε Κύπρο και Ευρώπη και απέδειξε ότι δεν ήρθε να κολλήσει ένσημα. Είναι πολύ αγαπητή προσωπικότητα, θεωρώ ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κόσμου. Του έχουν δείξει σεβασμό σε όποια έδρα κι αν πήγαμε».

Για τις φήμες περί ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Λάζαρο: «Γι’ αυτές τις πληροφορίες να απευθυνθείτε σε αυτούς που τις έγραφαν και τις μοίραζαν. Εμείς είπαμε πολλές φορές, όταν υπάρχει κατάληξη για κάτι ανακοινώνεται. Αυτό που μετρά είναι πού μπαίνει η υπογραφή».

Για τον Ουάρντα: «Είναι πολύ ενεργός στα social media και κατά καιρούς μπορεί να γράψει πράγματα που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει όπως θέλει. Δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε για τον Ουάρντα ή για οποιονδήποτε άλλο. Όταν υπάρχει κατάληξη βγαίνουν ανακοινώσεις. Κάνει απίστευτες φορές repost πράγματα που γράφονται για τον ίδιο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να ειπωθεί. Το Σάββατο έχουμε πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τον Άρη, ο Ουάρντα αναμένεται να είναι στην εντεκάδα και ζητούμε από αυτόν και τους υπόλοιπους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουμε τον στόχο για την Ευρώπη».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Άρη: «Κορρέα και Νοβότνι είναι τιμωρημένοι. Εσκοβάλ και Ρουσιάς δεν συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα. Για τον Αντωνιάδη έχουμε αναφερθεί πολλάκις».

Για τον Σάββα Δαμιανού: «Ό,τι προκύπτει προκύπτει μόνο μέσα από επίσημες ανακοινώσεις. Ως μεγάλη ομάδα που είμαστε, γράφονται πολλά. Να ολοκληρωθεί η σεζόν και θα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε για την επόμενη».

Για τον Νεόφυτο Λάρκου: «Δεν είναι ζήτημα που αφορά αυτές τις μέρες. Μας αφορά το παιχνίδι με τον Άρη, τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν».

Για την προπώληση ενόψει Άρη: «Είναι ακόμα σε χαμηλά επίπεδα, αλλά σε εντός έδρας παιχνίδια μένουν όλοι τις τελευταίες μέρες. Σαφή εικόνα θα έχουμε αύριο. Θεωρούμε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη σημασία του αγώνα».

Για την Εκλογική Συνέλευση σε εταιρεία και σωματείο: «1η Ιουνίου έχουμε ΓΣ της εταιρείας και θα είναι εκλογική. Για όλα τα υπόλοιπα το πρέπον είναι να τοποθετηθούν οι ίδιοι, αλλά δεν θα συμβεί τώρα γιατί και ο κ. Χαμπουλλάς και ο κ. Πουλλαΐδης είναι επικεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Άρη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση