ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφόρου: «Πολλοί θεωρούν την Ομόνοια φαβορί... ευκαιρία να κόψουμε δρόμο»

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ανόρθωσης

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους και αναφέρθηκε ασφαλώς στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και στην κρισιμότητά του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ντέρμπι: «Απέμεινε μια τελευταία προπόνηση, απογευματινή και μετά θα ενημερώσουμε για την αποστολή για τον αγώνα με την Ομόνοια αύριο στη Λευκωσία. Μοναδικό ερωτηματικό για την αποστολή είναι ο Τσαρλς Ελουντού που δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος αλλά θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Απέμειναν εννέα παιχνίδια».

Για το γεγονός πως αρκετοί θεωρούν φαβορί την Ομόνοια: «Πολλοί θεωρούν ως φαβορί την Ομόνοια, έχει μία υπεροχή αλλά δεν παύει για μας να είναι μία ευκαιρία για να… κόψουμε δρόμο όσον αφορά στην προσπάθειά μας για να πλησιάσουμε στην κορυφή. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και πιστεύω έχουμε ό,τι απαιτείται για να έρθει η νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Τα ντέρμπι κρίνονται στη στιγμή. Θα φανεί στο ποια ομάδα θα αποδείξει ότι το θέλει περισσότερο».

Για το γεγονός πως η Ανόρθωση δεν τα πάει καλά φέτος στα ντέρμπι: «Τα ντέρμπι διαχρονικά γεννάνε συναισθήματα. Έχουμε κερδίσει αρκετούς πόντους, έχουμε χάσει άλλους. Απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν τα ίδια πράγματα φέτος δεν τα καταφέραμε τόσο, αλλά λόγω λεπτομερειών δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω πως θα έρθει η ώρα που θα τα καταφέρουμε. Είναι μειονέκτημα στο ύψος των εφτά πόντων που μας χωρίζουν από την κορυφή. Αλλιώς θα πηγαίναμε στο ΓΣΠ όχι για να μειώσουμε αποστάσεις, αλλά για να προσπεράσουμε. Υπάρχει πίεση γιατί κάνουμε πρωταθλητισμό. Ένα από αυτά που κρίνονται, είναι ποιος θα κάτσει αναπαυτικά τη Δευτέρα στον καναπέ να δει τι θα συμβεί στο ντέρμπι της Λεμεσού».

Όσον αφορά στα όσα ακολούθησαν του ντέρμπι με την Ανόρθωση με τις αναρτήσεις του Απόλλωνα είπε: «Εκδώσαμε μία ανακοίνωση που ήταν πλήρης ως προς τη θέση μας και τον λόγο που την εκδώσαμε. Δεν χρειάζεται να λεχθεί κάτι άλλο και ο κόσμος μπορεί να κρίνει».

Και συμπλήρωσε για τους διαιτητές: «Όπως αντιλαμβάνομαι δημοσιογραφικά, η κριτική ενός αγώνα θα γίνει. Όπως θα κριθεί ένας προπονητής, ένας παίκτης, κρίνονται και οι διαιτητές σε δύο μέρη λόγω και του VAR. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι δέκτες κριτικής και πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό. Το θέμα είναι ότι πρέπει να αντιληφθούν και οι ίδιοι πως πρέπει να βρουν τρόπο να μην τους γίνεται κριτική».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση