ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
25° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ξανά μανά... Μάριος Ηλία

Παλιά υπόθεση που δεν ξεχάστηκε ποτέ και επανέρχεται

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Ανόρθωσης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θέση στην οποία ρίχνουν όλο το βάρος οι Τιμούρ Κετσπάγια και Νεόφυτος Λάρκου.

Ένα από τα ονόματα επιθετικών που βρίσκεται στο τραπέζι και εξετάζεται από τους δυο άντρες είναι αυτό του επιθετικού του Εθνικού Άχνας Μάριου Ηλία. Η Ανόρθωση είχε έντονο φλερτ με τον 25χρονο επιθετικό στις δυο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους χωρίς να προκύψει ωστόσο «γάμος», κάτι το οποίο ενδεχομένως να συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κετσπάγια και Λάρκου έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον οποίο θεωρούν ότι μπορεί να προσθέσει ποιότητα στη γραμμή κρούσης μαζί και με τους άλλους επιθετικούς που θα αποκτηθούν, ενισχύοντας παράλληλα πιο πολύ και το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα.

Ο Ηλία ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι το συμβόλαιο του με τον Εθνικό μέχρι το 2024, ωστόσο ο υποβιβασμός της ομάδας της Άχνας στη Β’ Κατηγορία αναμένεται να κάνει πιο εύκολο το έργο της «Κυρίας» για να τον αποκτήσει εφόσον αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση