ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
07 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Tο... ρευστό είναι πάντα ευπρόσδεκτο

Ανόρθωση και Ομόνοια ψάχνουν τον μποναμά

Τρίτη αγωνιστική στους ομίλους του Europa Conference League με την Ανόρθωση να φιλοξενεί την Φλόρα Ταλίν και την Ομόνοια να βρίσκεται στην Ελβετία για τον αγώνα κόντρα στην Βασιλεία. Για την «Κυρία» η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ και οι «Πράσινοι» παρά το πολύ ψηλό εμπόδιο έχουν ως στόχο το βαθμολογικό κέρδος.

Τυχόν θετικό αποτέλεσμα θα έχει αντίκτυπο στην συνολική τους Ευρωπαϊκή βαθμολογία, αλλά ταυτόχρονα θα τους φέρει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο.

Ισοπαλία… ένα καλό συμβόλαιο

Σε περίπτωση που μια ομάδα εξέλθει ισόπαλη σε αγώνα των ομίλων του Europa Conference League θα δει μια επιταγή (ή και έμβασμα) ύψους 166 χιλιάδων ευρώ να καταφθάνει στα ταμεία της. Ένα ποσό δηλαδή που αντιστοιχεί σε ένα καλό συμβόλαιο και αν υπολογίσεις πως μια ομάδα έχει 25 ποδοσφαιριστές, τότε το να καλύπτεις ένα συμβόλαιο με μια μόλις ισοπαλία σε έναν αγώνα είναι σίγουρα θετικό.

Νίκη… τρίβεις χέρια

Αν πάλι κερδίσεις αγώνα ομίλων του Europa Conference League, τότε το πάρτι ξεκινά. Η επιταγή σε τέτοια περίπτωση θα γράφει μισό εκατομμύριο. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ομάδα στην Κύπρο που να δίνει τέτοιο συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτου 500 χιλιάδες... κάνεις πάρτι.

Είναι γι’ αυτό που η διοργάνωση του Europa Conference League ταιριάζει γάντι στις ομάδες μας. Όμιλοι με ομάδες που μπορείς να διεκδικήσεις βαθμούς και συνάμα πολλά χρήματα στα ταμεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση