ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τιμούρ: «Ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη»

Δείτε όσα δήλωσε ο Γεωργιανός τεχνικός

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκανε ο προπονητής της Κυρίας. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μπορεί λίγο πριν το τέλος σε μια ευκαιρία της Σαλαμίνας να κινδυνέψαμε να μην κερδίσουμε αλλά αν δεις όλο των αγώνα είμαστε καλύτεροι.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, δυνατό, με ευκαιρίες, δύναμη, πάθος. Είχε όσα χρειάζονται για να γίνει το ντέρμπι πιο όμορφο για τον κόσμο που έβλεπε. Ξέραμε πως δεν θα είναι εύκολο, η Σαλαμίνα είναι πολύ καλή ομάδα. Μπήκαμε πολύ καλά, προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να πιέζουμε. Τα καταφέραμε αλλά δυστυχώς τα λάθη που κάναμε σήμερα αμυντικά ίσως δεν τα κάναμε όλη τη σεζόν. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη παρόλο που στο τέλος γλιτώσαμε σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία που είχε η Σαλαμίνα.

Αν δούμε όλο το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Τώρα έχουμε τρεις μέρες και ξανά εδώ με τη Σαλαμίνα για το κύπελλο. Σίγουρα είναι διαφορετικό παιχνίδι, είναι δυο παιχνίδια και θέλουμε ένα καθαρό σκορ, ένα καλό σκορ. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, σίγουρα δεν έχουμε παράπονο σε αυτό. Είναι λίγες οι ομάδες που έχουν κόσμο στο γήπεδο όπως είπε ο Σάββας και εμείς είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό. Ξεφύγαμε λίγο στη βαθμολογία και θέλουμε να το κρατήσουμε ως το τέλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X