ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα δικαστήρια Λάρκου - Ανόρθωση

Μεταξύ πολιτικών και αθλητικών δικαστηρίων βρίσκεται η διαμάχη

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Στα δικαστήρια οδηγείται η υπόθεση Ανόρθωσης – Νεόφυτου Λάρκου, σε σχέση με την αποζημίωση του τελευταίου. Ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής της «Κυρίας» φαίνεται να μην συμβιβάζεται με αυτά που του δίνει η Ανόρθωση και διεκδικεί σχεδόν ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του που είχε συμφωνηθεί μέχρι τον Μάιο του 2024.

Μάλιστα η διαμάχη βρίσκεται μεταξύ πολιτικών και αθλητικών δικαστηρίων, καθώς απ’ την μια η πλευρά Λάρκου ζήτησε τη συμβολή της επιτροπής επίλυσης διαφορών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κι απ’ την άλλη η Ανόρθωση οδήγησε την υπόθεση σε πολιτικά δικαστήρια, καθώς υποστηρίζει ότι ο Νεόφυτος Λάρκου δεν λειτούργησε σωστά, κάνοντας αρκετά λάθη.

Συγκεκριμένα η Ανόρθωση προχώρησε σε έκδοση προσωρινού διατάγματος αναστολής εκδίκασης της υπόθεσης από το πολιτικό δικαστήριο και ο Νεόφυτος Λάρκου μέσω του δικηγόρου του έστειλε νέα προσφυγή στην επιτροπή επίλυσης διαφόρων της ΚΟΠ με την οποία ζητά την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή της αποζημίωσης του από την Ανόρθωση.

Πάντως όσες προσπάθειες έγιναν απ’ τις δυο πλευρές για να βρεθεί η χρυσή τομή δεν καρποφόρησαν, καθώς πάντοτε υπήρχε σημαντική διαφορά απ’ τη μια στο ποσό που ζητούσε ο Νεόφυτος Λάρκου, κι απ’ την άλλη στο ποσό που ήταν έτοιμη να προσφέρει ως αποζημίωση η διοίκηση της «κυρίας».

Ο τρόπος με τον οποίο θα λυθεί η διαφορά για την ώρα παραμένει άγνωστος, ωστόσο το δεδομένο είναι πως η όλη υπόθεση, παραμένει ένα μεγάλο «αγκάθι» για την Ανόρθωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση