ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
20 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Προσφυγικά Σωματεία: «Σας προσκαλούμε όλους σε εκδήλωση διαμαρτυρίας»

Αφορμή η επίσκεψη Ερντογάν στην Αμμόχωστο

Από κοινού ανακοίνωση εξέδωσαν τα Προσφυγικά Σωματεία, που καταδικάζουν την επίσκεψη Ερντογάν στην Αμμόχωστο και ταυτόχρονα κάνουν κάλεσμα για διαμαρτυρία, η οποία θα γίνει σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια στις 19:00.

Αναλυτικά:

«Τα Προσφυγικά Σωματεία καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο την παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στην Αμμόχωστο.

Οι αναμενόμενες εξαγγελίες του για την κατεχόμενη μας πόλη δείχνουν για άλλη μια φορά πως η προσπάθεια της Τουρκίας μαζί με τον κατοχικό ηγέτη Τατάρ, είναι να διαλύσουν κάθε ελπίδα για επιστροφή και επανένωση.

Τα Προσφυγικά Σωματεία προσκαλούν όλους τους συμπατριώτες μας, πρόσφυγες και μη, όπως παρευρεθούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια στις 19:00 και να ενώσουν τη φωνή τους με τις χιλιάδες φωνές των Αμμοχωστιανών.

Ο Δήμος Αμμοχώστου, για την εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να παραστούν στις εκδηλώσεις του, θα διαθέσει λεωφορεία από Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα για τη μεταφορά τους.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Εκκίνηση στις 5:30μ.μ. από το χώρο στάθμευσης της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας (Λεωφ. Αθαλάσσας 186, Δασούπολη)

ΛΕΜΕΣΟΣ

Εκκίνηση στις 5:15μ.μ. από τα γραφεία του Δήμου Αμμοχώστου (Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 138)

ΛΑΡΝΑΚΑ

Εκκίνηση στις 5:30μ.μ. από το χώρο στάθμευσης του νέου σταδίου ΓΣΖ δίπλα από το περίπτερο.

Για την καλύτερη οργάνωση, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στον κ. Πέτρο Κέκκο στα τηλέφωνα του δήμου: 25384073 & 25339757».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση