ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πηλακούτας: «Υπήρχαν διαφωνίες, αλλά δεν φεύγω γι’ αυτό»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου

Τον απολογισμό του για την τετραετία που πέρασε ως εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης και όχι μόνο μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την τετραετία που πέρασε: «Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι πέρασαν τέσσερα χρόνια. Όταν είναι κάπου γνωρίζεις ότι θα έρθει η στιγμή που θα αποχωρήσεις, όμως όταν είσαι εκεί δεν το αντιλαμβάνεσαι. Το νιώθω σαν να έγινε χθες, είναι κλισέ αλλά έτσι είναι».

Για το αν προτιμά να εργάζεται σαν εκπρόσωπος Τύπου ή σαν ρεπόρτερ της Ανόρθωσης: «Έχουν και τα δύο τα καλά και τα κακά τους. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι εργάστηκα στην Ανόρθωση, από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Βλέπεις πώς δουλεύει μια ομάδα, πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν στη συνέχεια ως ρεπόρτερ. Καταλαβαίνεις το ποδόσφαιρο και πώς λειτουργούν κάποια πράγματα».

Για τον λόγο που αποχωρεί: «Είμαι από τους νεαρότερους που ανέλαβαν. Θεώρησα πως είναι καλό, με όλα αυτά που πήρα, και το τι έκανα, πως είναι καλό αυτά που έμαθα να τα χρησιμοποιήσω. Πιθανόν να ξεκινήσω πτυχίο στα social media και το μάρκετινγκ. Υπήρχε μια διαφωνία με την Ανόρθωση, αλλά από μόνη της δεν ήταν αρκετή να με κάνει να αποχωρήσω. Ήθελα να ανοίξω περισσότερο τους ορίζοντές μου. Σε κάθε δουλειά υπάρχουν διαφωνίες σε διάφορα θέματα. Υπήρχαν διαφωνίες στον χειρισμό κάποιων θεμάτων, αν ήταν σωστές ή όχι το κρίνει ο κόσμος».

Για το βαρύ ωράριο εργασίας: «Δεν υπάρχει ωράριο, είναι ολόκληρη τη μέρα. Ο κόσμος τον έχει στο μυαλό του ως πρόσωπο της ομάδας. Δεν είναι η δουλειά του γραφείου και μετά ολοκληρώνεται, είναι δουλειά 24ωρου βάσεως».

Για το πώς βγάζουν προς τα έξω τη γραμμή της διοίκησης και αν υπάρχουν πρωτοβουλίες εκ μέρους των εκπροσώπων: «Όλοι οι εκπρόσωποι βάζουν τη δική τους πινελιά. Δεν λες την προσωπική σου άποψη, όμως υπάρχει η προσωπική πινελιά ως προς το πώς πρέπει να ειπωθούν».

Για τον δυσκολότερο χαρακτήρα που συνάντησε στην ομάδα: «Δεν είχαμε εξαιρετικές δυσκολίες. Διαφωνίες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντοτε. Είναι μια ακόμα τέχνη που χρειάζεται να έχει ο εκπρόσωπος Τύπου. Δεν θεωρώ ότι κάποιος βρίσκεται στη θέση για να κάνει το ρομπότ και να λέει πράγματα με τα οποία διαφωνεί».

Για τη δυσκολότερη περίοδο: «Ανέλαβα σε δύσκολη περίοδο και σε κάποιες στιγμές ένιωθα αδικημένος. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε εφτά συνεχόμενα πρωταθλήματα, ο Απόλλωνας μπήκε τέσσερις φορές ομίλους και πήρε τόσα κύπελλα. Η Ομόνοια μπήκε ομίλους, η ΑΕΚ και η ΑΕΛ πήραν κύπελλα. Η Ανόρθωση δεν πήρε κάτι και έπρεπε να διαχειριστείς τις απαιτήσεις του κόσμου. Έμπαινες σε μια σύγκριση. Ήταν πιο εύκολο για έναν εκπρόσωπο που πετύχαινε η ομάδα του. H πορεία της ομάδας σε βοηθά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Κουλούρια..

Κουλούρια..

Σ' ένα παιγνίδι μη ποιοτικό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση πήραν ισοπαλία που μοιάζει με αυτό που λέμε… μήτε κρύο μήτε ζέστη
24sports team
 |  ΑΠΟΕΛ