ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας: «Προσπάθεια και για κατάλογο Β’» (ηχητικό)

Ενδιαφέρει τον Τιμούρ κάθε ποιοτικός ποδοσφαίριστης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μας...

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον ΣΠΟΡΤ FM 95.0 για όλα όσα απασχολούν τον κόσμο της ομάδας. Τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια, τα μεταγραφικά αλλά και το αν θα γίνει οικονομική υπέρβαση.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για τα μεταγραφικά:

«Όσο φτάνουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δεν έχουμε ολοκληρώσει την πρώτη μας μεταγραφή, είναι λογικό να ακούγονται διάφορα ονόματα. Είναι λογικό επίσης οι περισσότεροι που ακούγονται να προέρχονται από τη Γεωργία είτε τους γνωρίζει ο Τιμούρ. Όπως για παράδειγμα ο Πόποβιτς, αλλά και του Γκέντζογλου που τον γνωρίζει από το κυπριακό πρωτάθλημα. Μένει ένα δεκαήμερο, ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο μία κενή θέση, λόγω της αποχώρησης Κοφί. Γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν και παίκτες κάτω των 23ων ετών, στον κατάλογο Β’ δηλαδή»

Για οικονομική υπέρβαση:

«Ο Τιμούρ ζητά να καλυφθεί το κενό του Κοφί με παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει και μελλοντικά την ομάδα. Η οικονομική υπέρβαση είναι σχετική, το σημαντικό είναι ο παίκτης να τηρεί τα κριτήρια. Όπως οι πλείστοι που ήρθαν το καλοκαίρι».

Για τον Γκέντζογλου:

«Ο οποιοσδήποτε ποιοτικός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ενδιαφέρει τον Τιμούρ. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που δεν μπορώ να συζητήσω, λόγω γεγονότων είναι δεμένα τα χέρια μας για να πούμε κάτι παραπάνω».

Για τον Κατσαράβα:

«Τα έχουμε βρει σε όλα για επέκταση συμβολαίου. Μέσα στην βδομάδα θα ανακοινωθεί».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Ράγιος και ο Οκριασβίλι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα. Οι Λόρια και Βασιλακάκης ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Μέχρι την Κυριακή θα βρίσκονται όλοι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς ανεβάζουν ρυθμούς. Υπάρχουν καλές πιθανότητες να αγωνιστούν όλοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X