ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας: «Καμιά ομάδα δεν έχει πολυτέλεια να είναι όλοι το ίδιο καλοί»

Τι είπε για Σαλαμίνα, Εθνικό και απουσίες

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 ο εκπρόσωπος Τύπουτης Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς κυπέλλου με Σαλαμίνα και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό: «Θέλαμε να κερδίσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ με Σαλαμίνα αλλά δεν έγινε αυτό. Ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό, που καίγεται για βαθμούς όπως κι εμείς και παραδοσιακά έχουμε δυσκολίες σε αυτή την έδρα. Καλούμε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό των παικτών την Κυριακή για να πάρουμε ακόμα μια νίκη και να διατηρήσουμε τη διαφορά».

Για την απουσία του Γκαλίτσιου και τον Εγγλέζου: «Όταν υπήρχαν απουσίες βρίσκαμε τις λύσεις, όμως καμία ομάδα στον κόσμο δεν έχει την πολυτέλεια να είναι όλοι το ίδιο καλοί. Αυτοί που θα κληθούν πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα απουσιάσει και ο Εγγλέζου που θα περάσει από εξετάσεις από τον δικό μας γιατρό. Δεν έχει αποφασιστεί αν θα κάνει επέμβαση. Επισκέφθηκε προσωπικό γιατρό όμως πρέπει να περάσει και από τον δικό μας».

Για τον Μαργκάσα: «Ανεβάζει ρυθμούς. Δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή, αλλά ίσως να είναι πιο έτοιμος την ερχόμενη εβδομάδα».

Για τον κόσμο: «Ξεκίνησε η προπώληση για την Κυριακή. Θεωρούμε ότι θα έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το κάθε παιχνίδι και πόσο καθοριστικοί είναι οι ίδιοι. Αν όχι γεμάτη θα είναι σχεδόν γεμάτη η κερκίδα την Κυριακή».

Για την προοπτική της πρωτιάς στην πρώτη φάση: «Είναι τυπικό το πού θα ξεκινήσεις τα πλέι οφ. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε στο Δασάκι, βλέπουμε μόνο το παιχνίδι που ακολουθεί».

Για τον Ντούρις: «Έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, μέχρι την Κυριακή θα είναι έτοιμος».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X