ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας: «Εντελώς λανθασμένη η επιλογή του Ράγιος»

Αναφέρθηκε στο θέμα του Ισπανού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το θέμα με τον Ράγιος: «Κοιτάξτε, όσο αφορά τον Ράγιος, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Από την στιγμή λοιπόν που γίνεται αυτό λοιπόν, θεωρούμε εντελώς λανθασμένη την επιλογή του ίδιου, να τοποθετηθεί δημόσια με αυτό τον τρόπο και σαφώς μας λυπεί ιδιαίτερα.

Αυτό που μπορούμε να πούμε σε σχέση με την πρόταση που του έγινε είναι πως λήφθηκε υπόψιν η προσφορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην Ανόρθωση και θεωρούμε βάσει αυτού πως του έγινε μια πάρα πολύ καλή προσφορά. Αν δεν υπήρχε σεβασμός δεν θα του κάναμε πρόταση πριν συμπληρωθούν οι συμμετοχές του ούτε θα μπαίναμε σε διαδικασία μιας νέας πρότασης όπως έχουμε κάνει άλλωστε. Σύντομα οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν αλλά τέτοιες ενέργειες σίγουρα δεν βοηθούν για αίσια κατάληξη.

Το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά η επιτροπή προγραμματισμού. Είναι ωστόσο οξύμωρο να μιλάμε για σεβασμό ενώ η ομάδα μας αρχές του χρόνου προτού συμπληρωθούν ή πλησιάσουμε στο όριο των συμμετοχών έκανε νέα πρόταση στον ποδοσφαιριστή».

Για το μισθολογικό: «Έχουν μείνει κάποια τυπικά θέματα. Η συμφωνία θα προνοεί μείωση 10%. Θα πάρουν το 50% του ποσόυ πίσω οι παίκτες εάν φτάσει η Ανόρθωση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ολόκληρο το ποσό εάν μπει η ομάδα στους ομίλους».

Για τις νομικές ενέρφεις της Ανόρθωσης: «Στάληκε επιστολή από το νομικό μας τμήμα. Ήταν ξεκάθαρο μέσα από την επιστολή μας τι ζητούσαμε. Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα ενημερώσουμε. Θα διεκδικήσουμε να πάρουμε ότι αξίζαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X