ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οχετός… κυκλοφορούν ανάμεσα μας!!!

Οι βρισιές ξεπερνούν κατά πολύ την προσβολή του ατόμου

Δεν είναι φαινόμενο που εμφανίζεται αποκλειστικά στο γήπεδο Αμμόχωστος, ούτε δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι ηλίθιοι στη Σαλαμίνα και μόνο. Είναι φαινόμενο απλωμένο σ’ όλα τα γήπεδα, τέτοιοι κυκλοφορούν σ’ όλες τις ομάδες και το χειρότερο ζουν ανάμεσα μας.

Το κάθε κομπλεξικό μικρό ανθρωπάκι, γεμάτο απωθημένα και τίγκα στα ψυχολογικά, έχει την εντύπωση ότι πηγαίνοντας στο γήπεδο μπορεί όχι μόνο να βρίζει ασύστολα τον κάθε επαγγελματία, αλλά να καταραστεί ακόμη και μέλη της οικογένειας του.

Και όμως κυρίες και κύριοι, κάποιοι δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να ευχηθούν σε συνάνθρωπο τους να αρρωστήσει από ανίατη ασθένεια ακόμη και το παιδί του.

Την ίδια ώρα που ο «αρρωστημένος» κάτοχος της κάρτας φιλάθλου, οπαδός βρίζει και καταριέται την οικογένεια του επαγγελματία, όλοι εμείς έχουμε την απαίτηση απ’ αυτόν να παραμείνει ψύχραιμός στερώντας του το δικαίωμα ν’ απαντήσει. Φυσικά και αυτό είναι σωστό.

Πόση όμως υπομονή μπορεί κανείς να διαθέτει ακούγοντας τον κάθε ηλίθιο να σου βρίζει ότι αγαπάς στη ζωή σου. Η κάρτα οπαδού, όντως κατάφερε να διώξει τους οργανωμένους από τα γήπεδα και άλλους πολλούς ακόμη. Τους ηλίθιους όμως όχι!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση