ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμπουλάς - Γρηγόρη: Ο καυγάς καλά κρατεί

Και ο Χαμπουλάς καταγγέλλει στην Αστυνομία

24news team

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι της Ανόρθωσης κόντρα στην Ομόνοια, φαίνεται πως θα συχητηθεί περισσότερο από τα πεπραγμένα των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μια έντονη συζήτηση, ένας διαπληκτισμός, ήταν αρκετά για να ανάψουν τη σπίθα μεταξύ του προέδρου της Ανόρθωσης Ευγένιου Χαμπουλά και του αναπληρωτή προέδρου των πρασίνων, Δημήτρη Γρηγόρη.

Όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί (ΔΕΣ ΕΔΩ), ο Γρηγόρη, προχώρησε σε καταγγελία προς τον Ευγένιο Χαμπουλά, για εξύβριση, απειλές και επίθεση ενατνίον του κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Δεν μπορούσε να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα ο πρόεδρος της Ανόρθωσης και έτσι με τη σειρά του θα μεταβεί και αυτός σε Αστυνομικό Τμήμα, για να κάνει τη καταγγελία του. Όπως αναφέρουν οι πηγές, ο κ.Χαμπουλάς, θα καταγγείλει γεγονότα που έγιναν από την ώρα άφιξης των παραγόντων στο γήπεδο, τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Αξίζει να σημειωθεί πως, οι σχετικές καταγγελίες θα γίνου και στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X