ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με διπλό, το «Παπ» κρίνει τίτλο!

Εξασφαλίζει την πρωτιά και το «καλό» πρόγραμμα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Ένα από τα σπουδαιότερα ραντεβού της χρονιάς έχει μπροστά της η Ανόρθωση, που πάει «Δασάκι» και θέλει να βρει τρόπο να επικρατήσει του Εθνικού και να εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Πάντα είναι πλεονέκτημα το να έχεις στην έδρα σου τα καθοριστικά ματς, πόσο μάλλον για τη φετινή Ανόρθωση που έχει αποδείξει πως δεν αστειεύεται στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Μας τον στέλνουν «κρύο» οι Κροάτες τον Πέγιν

Είναι δύσκολο το παιχνίδι όχι μόνο γιατί ο Εθνικός «καίγεται» για βαθμούς, αλλά και λόγω της κατάστασης με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ακολουθεί η Νέα Σαλαμίνα που θα είναι «μάχη» πρόκρισης μετά το 1-1 και η ΑΕΚ που επίσης μόνο εύκολο αντίπαλο δεν το λες.

Πάντως αν έρθει η νίκη, η πρωτιά στην κανονική περίοδο σημαίνει κάποια πράγματα για το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης.

Συγκεκριμένα θα ξεκινήσει με εκτός έδρας αγώνα με τον έκτο και ακολούθως εντός με Απόλλων ή ΑΕΚ.

Το πιο σπουδαίο όμως είναι αυτό που θα συμβεί στο δεύτερο γύρο των μπαράζ, όπου θα έχει εντός έδρας αγώνες και με τον ΑΠΟΕΛ και με την Ομόνοια. Θα πάει δυο φορές ΓΣΠ στον πρώτο γύρο αλλά θα τους υποδεχθεί στο «Παπ» στα ματς που ίσως καθορίσουν την κατάληξη του τίτλου. Στο φινάλε με τον τρίτο και με το δεύτερο στην όγδοη αγωνιστική της ή την 30η.

Πάντα είναι πλεονέκτημα το να έχεις στην έδρα σου τα καθοριστικά ματς, πόσο μάλλον για τη φετινή Ανόρθωση που έχει αποδείξει πως δεν αστειεύεται στα εντός έδρας παιχνίδια της. Υπό αυτά τα δεδομένα, το ματς στο «Δασάκι» είναι το πρώτο καθοριστικό, ως προς ένα πλεονέκτημα που σου εξασφαλίζει, της φετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της Β’ φάσης:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 6-1 2-5 4-3

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 5-6 1-4 3-2

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 6-4 2-1 5-3

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 1-5 4-2 6-3

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 3-1 2-6 5-4

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 1-6 5-2 3-4

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 6-5 4-1 2-3

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4-6 1-2 3-5

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 5-1 2-4 3-6

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 1-3 6-2 4-5

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X