ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μας τον στέλνουν «κρύο» οι Κροάτες τον Πέγιν

Έχει να σφυρίξει 20 μέρες

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η επιλογή να έρθουν ξένοι διαιτητές στο Εθνικός-Ανόρθωση είναι μια συζήτηση από μόνη της, αφού δεν προκύπτει από κάπου πως είναι ντέρμπι ή επηρεάζει κάποιον τρίτο το αποτέλεσμά του. Σαφώς και επηρεάζει γενικώς αλλά όχι αυτή τη στιγμή που κρίνονται οι εξάδες παρά κάτι άλλο.

Όπως και να έχει, ο Τίχομιρ Πέγιν με τους βοηθούς του θα είναι στο «Δασάκι» για να διευθύνουν την αναμέτρηση. Ψάχνοντας λίγο την παρουσία τους, θα δούμε πως έχει να σφυρίξει παιχνίδι από τις 2/2 όταν και είχε οριστεί στον αγώνα Βαραζντίν-Χάιντουκ Σπλιτ που έληξε 3-0 υπέρ της Χάιντουκ.

Ήταν ματς για την επανέναρξη του πρωταθλήματος Κροατίας και τα γκολ σημειώθηκαν από ένα σουτ και δυο πέναλτι για τη Χάιντουκ, ενώ στο σύνολο δόθηκαν τρία. Το πρόβλημα είναι πως ο ρεφ δεν έδωσε από μόνος του κανένα από τα τρία, αλλά χρειάστηκε να του υποδειχθούν από το VAR. Ειρήσθω εν παρόδω το VAR μπήκε στην Κροατία πρώτη φορά εκείνη την αγωνιστική.

Όπως αντιλαμβάνεστε, για να μένει εκτός ο ρεφ κάποια τιμωρία θα είχε ενώ έχει γενικώς από τις 18/12 διευθύνει μόνο αυτό το ματς της Χάιντουκ. Όχι και το καλύτερο σαφώς για οποιονδήποτε κάνει τέτοια αποχή. Ελπίζουμε πάντως να τα πάει μια χαρά και να μην τον συζητάμε τον άνθρωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X