ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαντάρα...

Έχασε τον έλεγχο γενικώς

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Δεν είναι το πέναλτι που μάλλον δεν ήταν, δεν ήταν οι αποφάσεις του ιδιαίτερα στο Β’ ημίχρονο που έμοιαζαν αλλοπρόσαλλες… η φάση όμως μετά το 70ο λεπτό που υποδεικνύει το φάουλ υπέρ της Ομόνοιας σε μια μονομαχία Μποτεάγκ και Νταουσβίλι, σχηματίζει το κυκλάκι για να στηθεί η μπάλα με το σπρέι του και ακολούθως ανατρέπει την απόφαση του, ακούγοντας τον βοηθό, έδειξε πεντακάθαρα ότι έχασε τον αυτοέλεγχο του.

Και άμα ένας διαιτητής δεν διαθέτει αυτό ακριβώς το στοιχείο, τον αυτοέλεγχο δηλαδή, τότε ή σε κακή μέρα βρίσκεται ή απλά δεν έχει την ικανότητα να διαιτητεύσει τέτοιους σημαντικούς αγώνες.

Κρίμα πάντως γιατί πριν από το ματς και ιδιαίτερα από την περσινή απόδοση του Χριστοδούλου, θεωρήσαμε ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω, μήπως και αποκτήσουμε ως Κύπρος, ένα διαιτητή που βοηθά το παιγνίδι και δεν τα κάνει μαντάρα.

Εάν ήταν σε κακή μέρα ή όχι, αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Αλλά στο ντέρμπι Ανόρθωση- Ομόνοια ήταν επιεικώς τραγικός. Και το ξανά γράφω δεν ήταν το πέναλτι, δεν ήταν οι λανθασμένες αποφάσεις του… αλλά το γεγονός και μόνο ότι έδειξε ανήμπορος να κουμαντάρει τον εαυτό του άρα και το ματς γενικότερα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση