ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κοινή πορεία για Ανόρθωση - APDA

Συνέχιση συνεργασίας.

Σημαντική εξέλιξη για τις ακαδημίες της Ανόρθωσις Αμμοχώστου, αφού ανακοίνωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους με το Σωματείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης Αθλητών (APDA).

Στα πλαίσια αυτά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ16 και Κ17 που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα προπονήσουν τα παιδιά των τμημάτων Grassroots της ομάδας μας στις 30 Ιουνίου.

Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα. Τι είναι ο APDA Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος αποτελείται από επαγγελματίες στον χώρο του αθλητισμού, όπως προπονητές και αθλητές. Ο APDA έχει ως σκοπό να προωθήσει ενεργά την επαγγελματική ανέλιξη και σταδιοδρομία των αθλητών στην Κύπρο, μέσω της ανάπτυξης τόσο του αθλητισμού όσο και του αθλητή στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Παράλληλα, στόχος του APDA είναι επίσης η οικονομική και επαγγελματική αποκατάσταση των αθλητών κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της καριέρας τους.

Το APDA στοχεύει να γίνει ένα διαπιστευμένο κέντρο εκπαίδευσης αθλητών και προπονητών στην Κύπρο και να συμβάλει ενεργά στον τομέα της έρευνας του Αθλητισμού, με το προσωπικό και τα μέλη του να εργάζονται σε στενή επαφή με τους τοπικούς και εθνικούς Ομίλους στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση