ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κετσπάγια: «Ήθελα να δω κάποιους παίκτες»

Έστειλε σύνθημα πρόκρισης

Η όλη εικόνα της Ανόρθωσης στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν ικανοποιητική και ο Τιμούρ Κετσπάγια στις δηλώσεις του τόνισε πως ήθελε να δοκιμάσει κάποια πράγματα, να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Αλλάξαμε και εμείς πράγματα, δώσαμε ευκαιρίες σε παίκτες να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν και είδαμε λιγότερα από όσα περιμέναμε. Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε ποιος είχε παραπάνω ευκαιρίες και ποιος όχι αφού στο τέλος μετρά το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να πάμε εκεί να κερδίσουμε. Θα δούμε τώρα Εθνικό και πρέπει να πάμε να κερδίσουμε γιατί εκεί είμαστε πρώτοι και ελπίζουμε να αυξήσουμε τη διαφορά».

Για το αν επηρεάζεται η ομάδα από τις αλλαγές: «Και ένας παίκτης να λείπει, κάνει τη διαφορά. Έχουμε κι άλλους παίκτες, πολλά παιχνίδια και θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες. Δεν έγινε κάτι καταστροφικό. Πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Αν δεν δεχόμασταν και δε βάζαμε δε θα έκανε διαφορά. Είναι καλή ομάδα η Νέα Σαλαμίνα και όπως βλέπουμε δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια. Εμείς τις λεγόμενες μικρές ομάδες κερδίσαμε τους βαθμούς αλλά και στα ντέρμπι πάμε καλά για αυτό είμαστε πρώτοι. Θέλω να δω πόσο μπορούν να μας βοηθήσουν στα πλέι οφς κάποιοι παίκτες. Από κάποιους έμεινα ευχαριστημένος, από άλλους όχι. Κάποιοι παίκτες που δεν έπαιξαν σήμερα μπορούν να παίξουν την άλλη βδομάδα. Η ουσία είναι να πάμε να κερδίσουμε και να περάσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X