ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κβιλιτάια: «Περίμενα την ευκαιρία»

Για όλα μίλησε ο Γεωργιανός

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια είναι ο παίκτης που έρχεται για να δώσει λύση στην γραμμή κρούσης της Ανόρθωσης. Ο Γεωργιανός επιθετικός μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο νέο βήμα στην καριέρα του.

Αρχικά, αναφέρθηκε στον δανεισμό του από την Γάνδη στην ομάδα της Αμμοχώστου:

«Η Γάνδη και η Ανόρθωση συμφώνησαν ήδη. Τώρα έμειναν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου μου και θα ξεκαθαρίσουμε αυτές τις λεπτομέρειες στην Κύπρο».

Αν θα μπει σε καρατίνα:

«Πριν φύγω από το Βέλγιο έκανα το τεστ κορωνοϊού και περιμένω τα αποτελέσματα και μετά θα πετάξω για Κύπρο και θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις και αν συμφωνήσουμε στις λεπτομέρειες του συμβολαίου μου, θα ενσωματωθώ στην Ανόρθωση για ένα χρόνο δανεικός”.

Για την επιλογή του να έρθει στην Ανόρθωση:

«Η απόφαση μου έρχεται από το γεγονός ότι δεν έπαιζα στην Γάνδη εδώ και αρκετό καιρό. Περίμενα πολύ καιρό την ευκαιρία μου αλλά δεν μου δόθηκε, οπότε επέλεξα την Ανόρθωση. Είναι ένα γνωστό περιβάλλον εκεί, με ξέρουν και πιστεύω ότι θα έχω περισσότερες ευκαιρίες από οπουδήποτε αλλού”.

Αν είχε άλλες προτάσεις:

«Προτιμώ να πάω εκεί που ξέρουν τι μπορώ να κάνω. Δεν ήθελα να πάω σε νέα ομάδα πριν το παιχνίδι της Εθνικής, όπου πολλά πράγματα θα ήταν ακόμη αμφίβολα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X