ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης αναφέρονται στην εξαφάνιση του Δημήτρη Αντωνίου

Πυρ ομαδόν κατά των αρμοδίων αρχών για την εξαφάνιση του Δημήτρη Αντωνίου, εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης.

'Οπως τονίζουν, εθελοντές-μέλη μετέβησαν στις περιοχές όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο Δημήτρης, καλώντας τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά τι σημειώνουν:

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ

Σε αντίθεση με το κλίμα των ημερών, όπου ο σκοπός είναι να προστατευτεί η κάθε ανθρώπινη ζωή, έρχονται τα λεγόμενα και οι πράξεις από αυτούς που έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή εντοπισμού του Αδελφού μας που αγνοείται εδώ και 13 μέρες.

Αν για κάτι δεν μπορείτε να μας κοροϊδέψετε είναι όσα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αφού τα βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια. Τόσο εχτές όσο και σήμερα εθελοντές μέλη μας, μετά από σχετικές άδειες και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, μετέβησαν στις περιοχές που είχε θεαθεί ο Δημήτρης για να συνδράμουν στις προσπάθειες εντοπισμού του. Αφού μαρτυρίες των τελευταίων ημερών επιβεβαίωναν ότι έχουν δει τον Δημήτρη, περιμέναμε ότι οι προσπάθειες θα είχαν εντατικοποιηθεί και θα χτένιζαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την περιοχή για την οποία λήφθηκε η πληροφορία, δίπλα από τους συγγενείς και φίλους που ανησυχούν.

Καλούμε λοιπόν τις αρμόδιες αρχές όπως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στείλουν τόσο το ελικόπτερο όσο και τους ανιχνευτικούς σκύλους που δημόσια αναφέρονται γιατί ένας συνάνθρωπος μας χρειάζεται την βοήθεια μας. Επίσης καλούμε ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ έχει πληροφορίες είναι προτιμότερο να επικοινωνήσει με την σελίδα μας με προσωπικό μήνυμα για να δώσουμε κατεύθυνση στις εθελοντικές ομάδες.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – MAXHTEC 1994

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X