ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου: «Σωστά αποβλήθηκαν Τσίκο και Τόμοβιτς»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διεθνής διαιτητής

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής διαιτητής, Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος σχολίασε τις επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια Ανόρθωση-ΑΕΚ και Εθνικός-Απόλλων. 

Αναλυτικά:

Για το Εθνικός – Απόλλων:

«Στο 3’ υπάρχει άγγιγμα στο χέρι ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα στην επανορθωτική, αλλά δεν είναι ικανό για να δοθεί παράβαση. Στο 12’ δεν υπάρχει χέρι υπέρ του Εθνικού, ούτε πέναλτι υπάρχει. Στο 97’ που έχασε την ευκαιρία ο Απόλλωνας και να έβαζε γκολ ο Απόλλωνας υπήρχε οφσάιντ».

Για το Ανόρθωση – ΑΕΚ:

«Στο 3’ δεν υπάρχει πέναλτι για την Ανόρθωση. Η μπάλα κτυπά σε φυσική θέση».

«Στο 11’ ο διαιτητής πολύ σωστά διαχειρίστηκε τη φάση. Εκτός φάσης ο Τσίκο εσκεμμένα κτυπά τον αντίπαλο και στη συνέχεια ο Τόμοβιτς κτύπησε εκτός φάσης τον Τσίκο. Ο διαιτητής πολύ σωστά απέβαλε τους δυο ποδοσφαιριστές. Όταν είναι εκτός φάσεων, οι FIFA και UEFA για κτυπήματα στο πρόσωπο είναι πολύ αυστηρές. Το τονίζουμε, εκτός φάσης κτύπημα στο πρόσωπο».

«Στο 38’ σωστά ο διαιτητής δείχνει κίτρινη στον Κορέια γιατί δεν γίνεται να ζητάς από τον διαιτητή να δείξει κίτρινη στον Σολ, αλλά κακώς δεν έδωσε και στο νούμερο εννέα της ΑΕΚ, έπρεπε να δείξει γιατί ήταν παρατεταμένο τράβηγμα».

Γιατί δεν έδειξε κίτρινη στον Τσίκο πριν δεχθεί κόκκινη: «Έκρινε ο διαιτητής ότι δεν ήταν κίτρινη και συμφωνώ. Δεν ήταν παρατεταμένο τράβηγμα».

«Στο 89’ ο αριθμός 17 της ΑΕΚ δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Κάποιοί θα ισχυριστούν πως το χέρι του ήταν στο έδαφος, υπάρχει διαφορά να είναι όρθια στο έδαφος το χέρι και να είναι απλωμένο. Όταν είναι απλωμένο είναι παράβαση. Σωστή κίτρινη κάρτα».

«Τελευταίο έδωσε 3 λεπτά καθυστέρηση, έπρεπε να αφήσει πέντε λεπτά».

Καταλυτικό σχόλιο: «Καλός ο διαιτητής σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έκανε καλή διαχείριση παρόλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση