ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου: «Έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη ο παίκτης της ΑΕΚ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διεθνής ρεφ

Φιλοξενούμενος στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ήταν ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος σχολίασε τις επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια Οθέλλος-Πάφος, Ανόρθωση-Απόλλων, ΑΕΛ-ΑΕΚ και Εθνικός-Ομόνοια.  

Αναλυτικά:

Οθέλλος-Πάφος

«Στο 19’ έβαλε γκολ η Πάφος. Ελέγχθηκε για οφσαίντ, δεν υπάρχει οφσαίντ. Στο 83’ κάνει ένα σοβαρό λάθος. Λανθασμένα σφύριξε πέναλτι και έδωσε πέναλτι στον αριθμό 91. Το VAR έκανε έλεγχο και φάνηκε πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Σωστά ακυρώθηκε».

ΑΕΛ-ΑΕΚ

«Στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ υπάρχει ένα παθητικό οφσάιντ, δεν επηρεάζει τη φάση σωστά μέτρησε το γκολ, αλλά εδώ ο Λέδες πανηγύρισε προκλητικά προς την κερκίδα της ΑΕΛ και δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

Αυτό το λέω γιατί στο 3ο γκολ της ΑΕΚ ο αριθμός 14 πανηγύρισε μπροστά από την κερκίδα της ΑΕΛ, είχε κίτρινη κάρτα πανηγύρισε προκλητικά και έπρεπε να δεχθεί την κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά. Δεν είναι παράβαση να πανηγυρίζεις, αλλά να πανηγυρίζεις και να κάνεις κινήσεις προς την κερκίδα είναι παράβαση».

Εθνικός-Ομόνοια

Στο 6’ έγινε έλεγχος για πέναλτι της Ομόνοιας για χέρι του Περατικου. Κανένα πέναλτι.

Στο 18’ δεν υπάρχει πέναλτι για τον Εθνικό, καμία επαφή του Λανγκ με τον Καμπρέρα.

Στο 65’ ο διαιτητής κάνει ένα σοβαρό λάθος, ήταν καθαρό τόξο δηλαδή καθαρή ευκαιρία επίτευξης δεύτερου τέρματος και έδειξε για ευκολία δική του δεύτερη κίτρινη. Αντί να εφαρμόσει το νόμο όπως λεν οι κανόνες. Ήταν απευθείας κόκκινη κάρτα. Το VAR του εισηγείται να δείξει κόκκινη, ο διαιτητής πάει και το βλέπει και κάνει διπλό λάθος. Για μένα υπάρχει απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 69' βάζει η Ομόνοια τρίτο γκολ, αλλά ο διαιτητής δίνει φάουλ πριν, προσωπικά δεν βλέπω την οποιαδήποτε παράβαση, αλλά γιατί προηγήθηκε το σφύριγμα, το VAR δεν μπορεί να επέμβει πλέον».

Ανόρθωση - Απόλλων

Στο 13’ δεν υπάρχει πέναλτι υπερ της Ανόρθωση γιατί ο παίκτης του Απόλλωνα βρίσκει μπάλα και όχι πόδια.

Στο 34’ ο διαιτητής κάνει λάθος, πετυχαίνει γκολ η Ανόρθωση αλλά ήδη ο παίκτης του Απόλλωνα είναι τραυματίας στο τέρμα. Όταν έφυγε η μπάλα από την επανορθωτική έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι και στην εξέλιξη έβαλε γκολ ο Τσίκο. Εδώ υπάρχει μια σοβαρή παραβαση που λέγεται βίαιη συμπεριφορά. Εκτός φάσης ο Κάργας με το γόνατο τον κτυπά στα γεννητικά όργανα. Σωστά το είδε το VAR και ζήτησε να επανεξεταστεί η φάση. Σωστή η απόφαση.

Στο 47' δεν ήταν δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μαλεκκίδη, απλό φάουλ, δεν ήταν αυτό που ονομάζεται ότι έβαλε το χέρι του σαν εργαλείο.

Στο 91’ ο Εκπολό ανέτρεψε τον Τσίκο, δεν χρειάζεται συζήτηση, σωστά σφυρίχτηκε το πέναλτι.

Στο 95’ ο διαιτητής έκανε μεγάλο λάθος, γιατί δεν σφύριξε καν φάουλ, ενώ ήταν απευθείας κόκκινη κάρτα. Βίαιο παιχνίδι γιατί δεν διεκδίκησε την μπάλα. Πήγε απευθείας στο πόδι του αντιπάλου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση