ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φλερτ με τη γραφικότητα!

Προσοχή να μην καταστρέψουμε την προσπάθεια για κάθαρση

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Το περιβόητο πια βίντεο με τον Λόρια και την εκτέλεση πέναλτι του Μπένσοπ το έχουμε ήδη καταγράψει, όπως και την επίσης περιβόητη απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια να μην κάνει δηλώσεις μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Προς Θεού, δεν υποστηρίζουμε πως κακώς γίνονται έρευνες και αναμοχλεύονται οι μυρωδιές του «Σταύλου του Αυγεία» όπως ο ίδιος ο ΠτΔ τον απεκάλεσε δημόσια το χώρο του ποδοσφαίρου

Προσωπικά, έκανα και σχετική ερώτηση στο Σάββα Πηλακούτα όταν τον φιλοξενήσαμε στον ΣΠΟΡ FM 95.0. Ομολογώ, σχολιάζοντας και τη φάση του πέναλτι και τα όσα δεν είπε ο Τιμούρ, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα αρκούσαν αυτά για έρευνες σχετικά με πιθανή χειραγώγηση του αγώνα!

Όμως δεν είναι καθόλου υπερβολές ή ψέματα: αυτό ακριβώς έγινε! Γιατί όσα ακολούθησαν με την παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, και δημιούργησαν θύελλα αντιδράσεων και συζητήσεων, είχαν αυτά τα δυο περιστατικά ως αφορμή!

Προς Θεού, δεν υποστηρίζουμε πως κακώς γίνονται έρευνες και αναμοχλεύονται οι μυρωδιές του «Σταύλου του Αυγεία» όπως ο ίδιος ο ΠτΔ τον απεκάλεσε δημόσια το χώρο του ποδοσφαίρου. Όμως όταν δημιουργούμε θέματα πριν αυτά αποκτήσουν βάση ώστε να προκύψουν, μπορεί όλοι όσοι θέλουμε την πραγματικά κάθαρση να σκάβουμε το δικό μας λάκκο και όχι όσων κάνουν όσα κάνουν.

Αν όντως υπήρχε τόσο έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στο ντέρμπι του «Παπαδόπουλος» προφανώς και θα πρέπει να ερευνηθεί. Άμα το επιβεβαιώσουν οι αρμόδιες επί τούτου εταιρείες και όχι επειδή ο Κετσπάγια δεν έκανε δηλώσεις! Γιατί άντε και για χάρη συζήτησης δεν έκανε επειδή είχε κι αυτός υποψίες. Αν τον καλέσεις και στο αρνηθεί, πως ακριβώς θα προχωρήσεις τις έρευνες; Ο Λόρια μπορεί να επικαλεστεί χίλιους λόγους που έγνεψε στον Μπένσοπ στη φάση του πέναλτι. Είναι δυνατό να πει «επειδή το στήσαμε;».

Ναι να ψάχνουμε τα πάντα και σε βάθος. Όταν όμως υπάρχουν στοιχεία για να δέσουν υποθέσεις. Όχι επειδή κάποιος έγνεψε και κάποιος δε μίλησε.

Υ.Γ: Αν η κίνηση του Λόρια είναι λόγος για έρευνες, η αντίδραση κάποτε του Ρικάρτο Λόμπο σε ένα Εθνικός-Δόξα θα έπρεπε να είναι λόγος για να διακοπεί το πρωτάθλημα. Απαιτείται σοβαρότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X