ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιτέλους... Ανόρθωση

Βγαλμένη από τα παλιά η Κυρία ενέπνευσε τον κόσμο της

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ανόρθωση χθες βράδυ κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη με 4-1 κόντρα στην Ομόνοια μέσα στο «Παπαδόπουλος», έχοντας εκπληκτική εμφάνιση και επιτέλους θύμισε τον παλιό καλό της εαυτό.

Επιτέλους μετά από έξι μήνες η «Κυρία» κατάφερε να παίξει ένα παιχνίδι όπως αρμόζει στο μεγαλείο του ονόματος της και πόσο μάλλον να το κάνει κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι η Ομόνοια. Μπορεί η χθεσινή νίκη στο βαθμολογικό κομμάτι να μη λέει πολλά, όμως για το ηθικό του κάθε Ανορθωσιάτη εκφράζει τα πάντα. Άσε και που έσπασε και η «κατάρα» των πέντε χρόνων σε νίκη της Ομόνοιας μέσα στο «ΠΑΠ».

Ο κόσμος της Ανόρθωσης είχε ανάγκη από μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι, πως να το πω βρε παιδί μου, ήθελε από κάπου να πιαστεί και να πιστέψει ότι η φετινή ομάδα έχει κάτι να δώσει για να πάρει στο τέλος το Κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη. 

Η ομάδα του Βέσκο Μιχαήλοβιτς χθες ήταν εξαιρετική μέσα στο γήπεδο από κάθε άποψη, τόσο από πλευράς κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και από πλευράς αποτελεσματικότητας. 

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός παιχνίδι με παιχνίδι καταφέρνει να βελτιώνει αρκετά πράγματα στην ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στα παιχνίδια με ΕΝΠ και Δόξα βελτίωσε το μεσοαμυντικό κομμάτι, με την ομάδα να μην δέχεται γκολ. Χθες κατάφερε να βελτιώσει και το μεσοεπιθετικό κομμάτι, με την Ανόρθωση να σκοράρει τέσσερα γκολ, τα οποία επιτέλους προήλθαν από τους επιθετικούς της. 

Σίγουρα αναφορά πρέπει να γίνει και στον Μραζ, ο οποίος ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην Ανόρθωση και να παρουσιάσει αυτό που έλειπε από την ομάδα, το εύκολο γκολ. Ο Σλοβάκος χθες έδειξε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι και όταν βρεθεί σε καλή βραδιά μπορεί να κάνει πράγματα και θαύματα. 

Επί της ουσίας η Ανόρθωση με την χθεσινή της εμφάνιση, θύμισε τον παλιό καλό της εαυτό που αρμόζει στο όνομα της και φυσικά τρέλανε τον κάθε Ανορθωσιάτη που μετά από χθες δικαιούται να ελπίζει ότι αυτή η χρονιά μπορεί να σωθεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση