ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ρωσικές ομάδες ενδιαφέρονται πολύ για τον Νίκα»

Αποκάλυψη του πατέρα του Κατσαράβα

Πληροφορίες από Γεωργία μεριά για ενδιαφέρον ρωσικών ομάδων για τον Νίκα Κατσαράβα (αλλά και για τον Τορνίκε Οκριασβίλι) παίζουν από το πρωί της Τετάρτης (3/6), με τον πατέρα του παίκτη της Ανόρθωσης, Κάχα, να έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά της μεταγραφολογίας.

Όπως τόνισε ο Κατσαράβα ο πρεσβύτερος σε Μέσο της Γεωργίας, για το πρόσωπο του Νίκα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον ομάδων της Ρωσίας. Επισήμανε, ωστόσο, ότι ο γιος του έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ανόρθωση, συνεπώς για να δοθεί «πράσινο φως» για διαπραγματεύσεις του όποιου ενδιαφερόμενου με τον παίκτη της, η ομάδα της Αμμοχώστου θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

«Ο Νίκα έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ανόρθωση. Ομάδες από τη Ρωσία ενδιαφέρονται πολύ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φεύγει. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την ομάδα, η Ανόρθωση θα έχει οικονομικές απαιτήσεις στην περίπτωση που θα φύγει. Αυτό εναπόκειται από τις διαπραγματεύσεις. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα», ήταν η τοποθέτηση του Κάχα Κατσαράβα 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X