ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
25 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Αστυνομία για το Παρτιζάν - Ανόρθωση

Ενημερωτική ανακοίνωση για τους οπαδούς της «Κυρίας» που θα πάνε Βελιγράδι

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία, που αφορά τους οπαδούς της Ανόρθωσης, οι οποίοι θα ταξιδέψουν για το Βελιγράδι ούτως ώστε να δουν τον αγώνα της ομάδας τους με την Παρτιζάν.

Αναλυτικά:

Οι Κύπριοι φίλοι της ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, οι οποίοι προτίθενται να επισκεφθούν το Βελιγράδι για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, στον αγώνα ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ, για το Europa Conference League, που θα γίνει στο στάδιο PARTIZAN STADIUM την 09 Δεκεμβρίου 2021, πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Για να εισέλθουν στο Στάδιο χρειάζεται απαραίτητα να επιδείξουν εισιτήριο του αγώνα.

Στους φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ γίνονται συστάσεις ώστε να μην αγοράζουν εισιτήρια από την μαύρη αγορά γύρω από το στάδιο. Τα περισσότερα από αυτά είναι πλαστά αναγνωρίζονται στις εισόδους του σταδίου εύκολα και δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εισέρχονται από την απέναντι κερκίδα που θα καταλάβουν οι φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.Συστήνεται όπως οι φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για την δική τους ασφάλεια, αποφύγουν την διέλευση τους από το συγκεκριμένο σημείο.

Όσοι δεν εξασφαλίσουν εισιτήριο του αγώνα, καλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, αφού δεν μπορούν να εισέλθουν στις υπόλοιπες κερκίδες του σταδίου. Εάν κάποιοι φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, έχουν εξασφαλίσει από το διαδίκτυο, εισιτήρια του αγώνα για τις κερκίδες της ΠΑΡΤΙΖΑΝ, καλούνται όπως για την δική τους ασφάλεια να μην μεταβούν στο στάδιο φορώντας ρούχα στα χρώματα της ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αρχές του σταδίου και η Αστυνομία δεν θα επιτρέψουν την είσοδο τους στο στάδιο.

Η είσοδος στο στάδιο για το κοινό θα επιτρέπεται 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Όπως έχει συμφωνηθεί με τις Αστυνομικές Αρχές της Σερβίας οι φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ πρέπει να βρίσκονται στο στάδιο τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Σημαίες και πανό δεν πρέπει να ξεπερνούν σε μέγεθος το 2 χ 1 ½ μέτρα.

Η συμπεριφορά των οπαδών πρέπει να είναι κόσμια. Οι αρχές του Σταδίου μπορούν να απομακρύνουν από αυτό, οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο κατά την κρίση τους δεν έχει κόσμια συμπεριφορά.

Η μέθη, η μεταφορά και η χρήση φωτοβολίδων, πυρσών, ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων τόσο στην πόλη του Βελιγραδίου, όσο και στο στάδιο, δεν επιτρέπονται. Η νομοθεσία της Σερβίας προβλέπει την άμεση σύλληψη και επιβολή πρόστιμου για τα πιο πάνω αδικήματα, και συστήνεται στους φίλους της ομάδας να συμπεριφέρονται σε κόσμια πλαίσια. Πρόσωπα τα οποία θα συλληφθούν για πιο σοβαρά αδικήματα, πιθανόν να κρατηθούν για περισσότερες ημέρες.

Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές με τηλεφακό. Τόσο οι επαγγελματίες φωτογράφοι, όσο και οι φωτογραφικές μηχανές τους, χρειάζονται ειδική διαπίστευση από την UEFA και τις αρχές του Σταδίου.
Απαγορεύεται η μεταφορά, κατοχή, χρήση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη ή υλική ζημιά.

Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών εύφλεκτων υλικών.

Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση λέιζερ και σφυρίχτρας.

Δεν θα επιτρέπεται σε φίλαθλο, αφού εισέλθει στο Στάδιο, να εξέλθει και να επιστρέψει εκ νέου σε αυτό.

Απαγορεύεται το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ή στα δίκτυα του Σταδίου.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων, στους τοίχους του Σταδίου και οποιουδήποτε στην πόλη.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Γάντια, κουκούλες, δεν επιτρέπονται ούτε στο στάδιο, ούτε στην πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Τους έμεινε... το άγχος!

Τους έμεινε... το άγχος!

Μοιρασιά στη Λάρνακα μεταξύ ΑΕΚ και Ανόρθωσης, με τις δύο ομάδες πετυχαίνουν από ένα γκολ
24sports team
 |  ΑΕΚ