ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζωντανός... θρύλος

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι το πρόσωπο της σύγχρονης ιστορίας της Ανόρθωσης

Χάρης Χαρίτωνος

Χάρης Χαρίτωνος

charitonosc@sppmedia.com

Πέρασε πολλά τη φετινή σεζόν. Χλευάστηκε και επικρίθηκε έντονα για τις φετινές μεταγραφικές του επιλογές, αλλά και για τις εμφανίσεις της Ανόρθωσης όλο αυτό το διάστημα.

Αυτό που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει είναι πως ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι το πλέον σημαντικό πρόσωπο στην σύγχρονη ιστορία της Ανόρθωσης. Είναι ένας... ζωντανός θρύλος και λατρεύεται σαν επίγειος Θεός από το σύνολο των οπαδών της ομάδας.

Η χθεσινή επικράτηση επί του Ολυμπιακού φέρει και την δική του σφραγίδα. Οι παίκτες του ήταν απόλυτα έτοιμοι και προσηλωμένοι για τις απαιτήσεις αυτού του μεγάλου παιχνιδιού και έφεραν την αποστολή τους εις πέρας. Το πλάνο και η στρατηγική του λειτούργησαν (σχεδόν) άψογα και ένα σαφές μερίδιο της όλης επιτυχίας του ανήκει και με το παραπάνω.

Παράλληλα, και οι κινήσεις του από τον πάγκο έδωσαν μεγάλη ώθηση και δυναμική, κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ιδιαίτερα, οι Μαργκάσα και Χριστοφή βοήθησαν τα μέγιστα με πολλά τρεξίματα και ενέργεια για να γίνει εφικτή η κατάκτηση του τροπαίου.

Πλέον, αυτό που έχει σημασία από εδώ και πέρα είναι το ζήτημα της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία και τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τις δημόσιες τοποθετήσεις των διοικούντων από χθες το βράδυ, αυτό μοιάζει σαν τυπική διαδικασία. Μέχρι, όμως, να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως σίγουρο...

Τη δεδομένη στιγμή, ο ζωντανός... θρύλος του συλλόγου απολαμβάνει και με το παραπάνω αυτά που έχει πετύχει. Η σούμα λέει δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Κύπρου επί των ημερών του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής. Αν η διοίκηση του δώσει αυτά που επιθυμεί, τότε αυτός ο αριθμός ίσως μεγαλώσει πολύ σύντομα...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση