ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Περιμένοντας του Σάββα

Δεν είναι όπως την περίπτωση Αρτυματά αλλά...

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και στην Ανόρθωση έχουν μια μεταγραφή στο χέρι. Και αυτό γιατί ο Κοφί αποχώρησε και υπάρχει κενή θέση στο ρόστερ την οποία και προτίθεται να πληρώσει η «Κυρία».

Εκ πρώτης ήταν ο Πόποβιτς που τράβηξε το βλέμμα του Τιμούρ Κετσπάγια, και η Ανόρθωση έκανε αρκετή υπομονή για την περίπτωση αυτή. Τελικά όμως δεν καρποφόρησε μιας και ο Πόποβιτς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία όπως σας είχαμε ενημερώσει σε ρεπορτάζ προ ημερών (δες εδώ).

Πλέον στο προσκήνιο είναι η περίπτωση Σάββα Γκέντσογλου. Ο Ελλαδίτης αμυντικός χαφ δεν υπολογίζεται απ’ το ΑΠΟΕΛ και έχει διαγραφεί απ’ το ρόστερ. Από εκεί και πέρα όμως συναινετικό διαζύγιο δεν έχει βγει κάτι που δυσκολεύει το ενδεχόμενο της όποιας μετακίνησης του.

Σε κάθε περίπτωση για να προχωρήσει η περίπτωση Σάββα Γκέντσογλου θα πρέπει να υπάρξει πρώτα το επίσημο διαζύγιο. Αν υπάρξει τότε η Ανόρθωση θα κάνει την κίνηση και θα εντάξει τον Γκέντσογλου στο ρόστερ της.

Βέβαια δεν θυμίζει την περίπτωση Αρτυματά, όταν οι δυο πλευρές τα είχαν βρει μεταξύ τους και έμενε η συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ. Εδώ θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί ο ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια να τα βρουν και με αυτόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X