ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Πόποβιτς … τέλος

Ο Τιμούρ πια κοιτά άλλες κατευθύνσεις

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Όχι απλά δυσκολεύει η περίπτωση του Πόποβιτς στην Ανόρθωση, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η πιθανή έλευση του στην Λάρνακα είναι πλέον ανέφικτη.

Πηγή πληροφόρησης, μας ανέφερε ότι ο 30χρονος Σλοβένος,  έχει πια προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ρωσίας χωρίς όμως να έχει γίνει αυτή γνωστή.

Ακόμη και χθες, δημοσιεύματα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Ζυρίχης ισχυριζόντουσαν ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται και προσπαθούν μάλιστα ν’ απαλλαγούν απ’ αυτόν.Ακόμη όμως και έτσι, όπως τουλάχιστον μαθαίνουμε δεν θα έρθει στην Ανόρθωση καθώς έχει γίνει δέκτης πολύ καλής πρότασης από άλλη ομάδα και συγκεκριμένα της Ρωσίας.

Εάν όντως επαληθευτούν οι πληροφορίες μας, αυτονόητο μοιάζει ο Τιμούρ Κετσπάγια να κοιτάει πια προς άλλες κατευθύνσεις που προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει.

Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα, ιδιαίτερα δε μετά τα κακά νέα που ήρθαν από τον Μαρκάσα και τον φέρουν να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ίσως και μετά τον Φεβρουάριο.

Η διαδικασία εντόπισης του επόμενου στόχου συνεχίζεται με τους αρμόδιους και δη τον Τιμούρ ν' ανοίγει και πάλι το αρχείο πιθανών στόχων.

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X