ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Ξεσκαρτάρισμα...

Ξεκίνησε η σκούπα και καθαρίζει...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μπορεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την Ανόρθωση να βρίσκεται το διοικητικό κεφάλαιο και άπαντες να αναμένουν τη συνάντηση Σάντη-Πουλλαΐδη, ωστόσο σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και ο προγραμματισμός. Τουλάχιστον στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων η παρούσα διοίκηση έχει βάλει ως στόχο την αποφόρτιση του ρόστερ αλλά και του μισθολογίου από τα «βαριά» συμβόλαιο που δεσμεύουν την ομάδα.

Ήδη η διοίκηση της «Κυρίας» προχώρησε σε αποδέσμευση του Πάντσεον και του Χαρογιάν, ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αναμένεται να αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά.

Η διοίκηση του Ανδρέα Σάντη είναι σε διαπραγματεύσεις με κάποιους παίκτες ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή και η αποζημίωση που θα συμφωνήσουν ώστε να αποχωρήσουν. Αυτοί που θα αποχωρήσουν είναι παίκτες που ήρθαν κυρίως επί εποχής Νεόφυτου Λάρκου και δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα για τις οικονομικές περιστάσεις των συμβολαίων τους. Ένας εξ’ αυτών είναι και ο Κασιμίρ Νινγκά (δες ΕΔΩ), με τον οποίο η Ανόρθωση είναι σε συζητήσεις για να λυθεί η συνεργασία τους. Επίσης τo φως της δημοσιότητας είδαν και το όνομα του Γουαρίς να είναι στους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση της ομάδας. 

Επί της ουσίας η διοίκηση της ομάδας είναι συνεχώς σε επαφές με τους παίκτες που δεν υπάρχει πρόθεση να παραμείνουν στο ρόστερ και προσπαθεί να βρει τη κοινή συνισταμένη, όπως αποχωρήσουν μέχρι με το πιο ζημιογόνο τρόπο για να γίνει το ξεσκαρτάρισμα που πρέπει ενόψει της νέας σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση