ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τελειώνει και ο Νινγκά

Παίρνει σειρά ο 29χρονος επιθετικός...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την Ανόρθωση βρίσκεται το διοικητικό, ωστόσο την ίδια στιγμή τρέχουν οι εξελίξεις στον προγραμματισμό.

Ήδη τον χορό των αποδεσμεύσεων άνοιξαν οι Πάντσεον και Χάρογιαν, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δυο τους δεν θα είναι οι μόνοι που θα κουνήσουν μαντίλι πριν το τέλος της σεζόν.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης αναγνωρίζει πως υπάρχουν τρομερές αδυναμίες στο ρόστερ και επί αυτού αρκετοί ποδοσφαιριστές θα κληθούν ώστε να βρεθεί μια λύση για διακοπή της συνεργασίας. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Κασιμίρ Νιγκά.

Ο Αφρικανός επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι με σκοπό να αποτελέσει μια σημαντική μονάδα στην προσπάθεια της ομάδας να βρεθεί στις πρώτες θέσεις, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να βοηθήσει.

Επί της ουσίας ο Νιγκά ξεκίνησε τη χρονιά με τρία τέρματα στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ωστόσο η πορεία του δεν ήταν ανάλογη.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τότε μέχρι σήμερα σκόραρε μόλις ακόμη ένα τέρμα κι αυτό ήρθε τον Νοέμβριο σ’ έναν αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή», ώστε να υπάρξει ένα βελούδινο διαζύγιο. Το συμβόλαιο του Νιγκά λήγει τον Μάιο του 2024, όμως αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που τον θέλει να αποχωρεί άμεσα απ’ την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση