ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τριάδα, δεν…

Το συμπέρασμα που βγήκε

Άδοξος ήταν ο αποκλεισμός της Ανόρθωσης από την Ευρώπη, καθώς η «Κυρία» πλήρωσε το εφιαλτικό 20λεπτό στις αρχές του παιχνιδιού, όπου δέχτηκε τρία γκολ και παρά την προσπάθεια που έκανε στην συνέχεια δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι με αμυντικό προσανατολισμό, χρησιμοποιώντας τριάδα στην άμυνα και προσπαθώντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση τον αντίπαλο. Ωστόσο, τα λάθη που έγιναν αρχικά στην άμυνα… πλήγωσαν την ομάδα.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από το παιχνίδι είναι ότι η τριάδα που χρησιμοποίησε ο Γεωργιανός τεχνικός δεν του βγήκε και θα σκεφτεί πολύ σοβαρά εάν θα την χρησιμοποιήσει ξανά.

Βέβαια, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει η επόμενη μέρα, όπως και στην ζωή, αλλά με αυτά που είδαμε στην Ελβετία, αυτό το πλάνο δεν μπορεί να λειτουργήσει τόσο καλά, όσο λειτουργά η τετράδα στην άμυνα.

Άλλωστε, η Ανόρθωση έχει φτιαχτεί για να παίζει κυρίως με τετράδα στην άμυνα και με ένα πλάνο 4-3-3 και θεωρούμε με την ενσωμάτωση στην ομάδα των Κβιλιτάια και Ντορ Μίχα θα μπορεί να ξεδιπλώσει τις αρετές της μέσα στο γήπεδο.

Σίγουρα ένας αποκλεισμός στην Ευρώπη πληγώνει οποιαδήποτε ομάδα, αλλά από την άλλη την βοηθά να αντιληφθεί καλύτερα κάποια πράγματα. Και στην Ανόρθωση θεωρούν ότι το παιχνίδι στην Βασιλεία είναι και ένα μεγάλο μάθημα για την συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X