ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τρία ματς σε δυόμιση μήνες!!!

Ο προγραμματισμός μπάχαλο των ιθυνόντων δεν «περιλαμβάνει» την Ανόρθωση

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Σκέψου να είσαι κάτοχος διαρκείας στο Παπαδόπουλος. Ή πορωμένος για να δεις τι θα κάνει ο Κετσπάγια στη δεύτερη θητεία του. Να είσαι για παράδειγμα ο Καλτσάς και να προσπαθείς να προσαρμοστείς με τους νέους σου συμπαίκτες. Ή ο Λόρια και αγωνιάς για το πώς θα πάει η ομάδα και πως θα δέσει η άμυνα μπροστά σου. Μη σου πω να είσαι ο Κετσπάγια και να θες να κάνεις τη δουλειά σου.

Και όμως στην Κύπρο είναι δύσκολο. Οι διάφοροι περίεργοι κανονισμοί που κάθε λίγο και λιγάκι ανακοινώνει η ΚΟΠ, δημιουργούν ένα τέτοιο μπάχαλο, που μια ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα αναγκάζεται να αγωνιστεί σε διάστημα 55 ημερών μόλις τρεις φορές!!!

Συγκεκριμένα η Ανόρθωση ξεκίνησε τις υποχρεώσεις τις στις 25 Αυγούστου κόντρα στην ΑΕΛ. Το επόμενο ματς αναβλήθηκε καθότι αγωνιζόταν με τον Απόλλωνα ενώ μια εβδομάδα αργότερα προέκυψε διακοπή λόγω εθνικής.

Από κει και πέρα, η «Κυρία» πάει στις 15 του μήνα να παίξει με την Ένωση εκτός, ακολουθεί το ματς με την Πάφο μετά και πάλι διακοπή λόγω Σούπερ Καπ, μετά λόγω «χόρτου» στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ δεν θα γίνει το ντέρμπι, ακολούθως Εθνική…. για να δεις ξανά Ανόρθωση αγαπητέ οπαδέ, την υγειά σου να έχεις πάνω απ’ όλα, θα πρέπει να περιμένεις στις 19-12 Οκτωβρίου!!!

Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο; Το πρωτάθλημα για την Ανόρθωση ξεκίνησε στις 25 Αυγούστου ωστόσο μέχρι τις 19-20 Οκτωβρίου θα δώσει μόλις τρία παιγνίδια!!! Και η πλάκα ν' ακούς κάποιον να βρίζει τον Κετσπάγια ή τον κάθε Κετσπάγια γιατί η ομάδα δεν παρουσιάζεται έτοιμη. Εκεί να δεις...Και εις ανώτερα…

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X