ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Τρέχει για τον «τελικό»... ο Γκερέρο

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ισπανός

Η Ανόρθωση δέχτηκε την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τον Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση. Πλέον η προσοχή  τρέφεται στο πρωτάθλημα, εκεί όπου πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να το πετύχει αυτό η «Κυρία» θα πρέπει να κερδίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ την Δευτέρα, εκεί όπου θέλει μαζί της και το πιο δυνατό της όπλο. 

Συγκεκριμένα, ο Μιγκέλ Γκερέρο έχει τις δικές του πιθανότητες για να βρεθεί αποστολή. Ο Ισπανός ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και θα προσπαθήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Είναι αντιληπτό ότι πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς, οπότε αναμένεται ο Γκερέρο να πιεστεί για να είναι έτοιμος για την Δευτέρα.

Οι πάντες ευελπιστούν ότι ο Γκερέρο θα τεθεί σύντομα στη διάθεση του Γκαγέγο, έτσι ώστε να δώσει ώθηση στο υπόλοιπο σύνολο που θα τα παίξει όλα για όλα για διάκριση μέσω πρωταθλήματος..

Επιπλέον και ο Κωστάκης Αρτυματάς ανεβάζει ρυθμούς και ακολουθεί μέρος της κανονικής προπόνησης. Όμως ο αρχηγός θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη για να συμπεριληφθεί στην κουβέντα για αποστολή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση