ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aνόρθωση: «Επαναφέρουμε άμεσα το έμβλημα»

Επισημοποιήθηκε η απόφαση να μην αλλάξει το σήμα στις εμφανίσεις

Στην απόφαση να μην προχωρήσει τελικά στην αλλαγή του εμβλήματος στις εμφανίσεις της ομάδας, μετά και τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την αρχική της επιλογή να πορευτεί με νέο σήμα, κατέληξε η διοίκηση της Ανόρθωσης.

Το ΔΣ της εταιρείας έθεσε το όλο ζήτημα επί τάπητος σε έκτακτη συνεδρία και σύμφωνα με την πληροφόρηση, επέλεξε να αποσύρει το νέο σήμα και να διατηρήσει το παλιό έμβλημα της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ, αφουγκραζόμενο τις ανησυχίες και τις παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν από φίλους της ομάδας μετά την παρουσίαση του νέου εταιρικού λογοτύπου, θέλει να διευκρινίσει τα πιο κάτω:

1.Το λογότυπο που παρουσιάστηκε είναι επίσημο λογότυπο της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λτδ.

2. Σε καμία περίπτωση το νέο εταιρικό λογότυπο δεν αντικαθιστά το έμβλημα του Συλλόγου το οποίο ήταν, είναι και θα παραμείνει ως έχει, αναλλοίωτο, για να θυμίζει σε όλους μας την ένδοξη ιστορία του Σωματείου όπως αυτή καταγράφεται τα τελευταία 110 χρόνια.

3. Άμεσα επαναφέρουμε το έμβλημα του Συλλόγου στις επίσημες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να στείλουμε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης σε όλο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης και να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την αγαπημένη μας ομάδα με τον ίδιο ζήλο και πάθος όπως έχουμε πράξει από την ημέρα που αναλάβαμε αυτή τη μεγάλη ευθύνη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα ποδοσφαιρική περίοδος θα είναι αυτή που θα επαναφέρει τα χαμόγελα στις τάξεις του περήφανου κόσμου μας μέσα από νέες επιτυχίες και κατάκτηση τίτλων. Ας πορευτούμε λοιπόν όλοι μαζί για το μεγαλείο αυτής της ομάδας τιμώντας όπως ξέρουμε καλύτερα απ’ όλους την πόλη μας και την ένδοξή της ιστορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X