ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τον θέλουν, τα μίλησαν, αλλά κάπου... κολλά

Τα δεδομένα με Θεοδώρου στην ομάδα της Αμμοχώστου

Χάρης Χαρίτωνος

Ο Δημήτρης Θεοδώρου αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ανόρθωσης, εδώ και καιρό. Η πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε στη λήξασα σεζόν ο μεσοεπιθετικός της ΕΝΠ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της ομάδας της Αμμοχώστου, η οποία «καραδοκεί» για την απόκτησή του, παρά τις δυσκολίες και το ενδιαφέρον άλλων μεγάλων κυπριακών ομάδων.

Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΠ αποτελεί μια καλή και ποιοτική περίπτωση Κύπριου ποδοσφαιριστή, η οποία βρίσκεται στη λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει της νέας σεζόν. Με τον ποδοσφαιριστή, έχει ήδη μιλήσει ο Γεωργιανός τεχνικός το προηγούμενο χρονικό διάστημα και του εξέφρασε το ενδιαφέρον του.

Το θέμα κάπου «σκαλώνει» στις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του Παραλιμνίου, η οποία επιθυμεί να της δοθεί το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας την περασμένη Τρίτη 26/05 (δες ΕΔΩ). Η ΕΝΠ διατηρεί συμβόλαιο με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό, για άλλες δύο σεζόν.

Το να δοθεί αυτό το ποσό από την ομάδα της Αμμοχώστου, μοιάζει ένα ουτοπικό ενδεχόμενο τη δεδομένη στιγμή, αφού η πανδημία του κορωνοϊού, έχει φέρει νέα δεδομένα στο οικονομικό κομμάτι. Αν θα αλλάξει κάτι στην πορεία, μένει να αποδειχτεί.

Το σίγουρο είναι πως η Ανόρθωση δεν θα μπει σε «πλειστηριασμό» για κανέναν ποδοσφαιριστή, όσο ποιοτικός και αν είναι. Αυτό ισχύει και για τον συγκεκριμένο...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X