ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Το πρότζεκτ προπονητή και ο Δέλλας

Σε περίοπτη θέση παραμένει το όνομα του Ελλαδίτη τεχνικού

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την Ανόρθωση βρίσκεται το κεφάλαιο προπονητής. Επί αυτού το διοικητικό συμβούλιο της «Κυρίας» εξετάζει όλες τις περιπτώσεις ώστε να καταλήξει σύντομα σε μια τελική απόφαση

Ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, όμως όπως παραδέχθηκε κι ο ίδιος χθες, δεν υπήρξε οποιαδήποτε κουβέντα με το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, για το αν τελικά θα μονιμοποιηθεί στη θέση του προπονητή. Παράλληλα, απ’ τη πρώτη στιγμή που αποχώρησε ο Σίσκο Μουνιόθ απ’ το πάγκο, ένα όνομα το οποίο βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και παίζει δυνατά για τον πάγκο της ομάδας, είναι αυτό του Τραϊανού Δέλλα (δες εδώ).

Μεταξύ «κυρίας» και του 46χρονου προπονητή υπάρχει επικοινωνία, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως το όνομα του Ελλαδίτη προπονητή παραμένει σε περίοπτη θέση. Αν τελικά οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία τότε αυτή θα είναι η δεύτερη φορά όπου ο Δέλλας θα εργαστεί στην Ανόρθωση, αφού το διάστημα 2008-2010 πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην «Κυρία» ως ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, ήταν βασικό μέλος του ρόστερ που πήρε την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Για την ώρα πάντως η τελική απόφαση στο πρότζεκτ προπονητής δεν έχει παρθεί, καθώς ο Ανδρέας Σάντης και οι συνεργάτες του αξιολογούν όλα τα δεδομένα με μεγάλη προσοχή, καθώς η όποια απόφαση σε αυτό το πρότζεκτ είναι ικανή να καθορίσει αν τελικά αυτή η χρονιά μπορεί να σωθεί ή όχι μέσω του κυπέλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση