ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το «μήνυμα» από ΓΣΠ και η σκέψη αντίδρασης

Δεν αποκλείεται το σενάριο ενίσχυσης με ποδοσφαιριστή για το βασικό σχήμα

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε αρκετά να σημειώσει παρακολουθώντας την ομάδα του να μένει στην άγονη ισοπαλία στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας του καλοκαιριού το περασμένο 10 Αυγούστου, κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ο Γεωργιανός τεχνικός συνέχισε τις δοκιμές, τοποθετώντας μεταξύ άλλων τρεις ανασταλτικούς μέσους στον άξονα, με τον Κωστάκη Αρτυματά να πλαισιώνει τον Ρενάτο Μαργκάσα και τον Μουρτάζ Νταουσβίλι, περιορίζοντας στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού την προσπάθεια οργάνωσης παιχνιδιού από πλευράς των «πράσινων».

Ωστόσο μη έχοντας έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει και να κουβαλήσει τη μπάλα στη γραμμή κρούσης εκεί όπου βρέθηκε ο Ρούμπεν Ράγιο, ο Μπεράτ Σαντίκ και ο Νίκος Καλτσάς, η Ανόρθωση ουσιαστικά ήταν ακίνδυνη ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δέχθηκε και μεγάλη πίεση. Το σκηνικό αυτό φαίνεται να οδηγεί τον 51χρονο Γεωργιανό τεχνικό προς την απόφαση να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής με δημιουργικές ικανότητες ο οποίος να μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και φανέλα βασικού, έστω κι αν απέχουμε δύο περίπου εβδομάδες από το πρώτο σφύριγμα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Κινητικότητα για Κατσαράβα

Το κατά πόσον ο ποδοσφαιριστής αυτός θα είναι καταλόγου άλφα ή βήτα, θα εξαρτηθεί άμεσα από την αποχώρηση ή καλύτερα πώληση μονάδων από το υφιστάμενο ρόστερ, με βασικό υποψήφιο τον Νίκα Κατσαράβα. Για τον υψηλόσωμο Γεωργιανό φαίνεται να προκύπτει ενδιαφέρον το οποίο όμως δεν έχει μεταφραστεί μέχρι στιγμής σε επίσημη πρόταση και βάση του υπερπληθυσμού στη θέση του κεντρικού επιθετικού, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να αποχωρήσει.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X