ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Κινητικότητα για Κατσαράβα

Στο παρασκήνιο δουλεύεται το θέμα

Ο Σάββας Πηλακούτας στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ανέφερε πως επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για πώληση του Κατσαράβα ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη, αλλά η Ανόρθωση είναι ανοιχτή σε προτάσεις. Στην ουσία της, η δήλωση είναι σωστή όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θα προκύψει κιόλας πρόταση.

Προ μερικών ετών, η Ανόρθωση είχε πουλήσει στη σοσιαλιστική χώρα τους Ρέζεκ και Μαρκίνιος και δεν αποκλείεται να ανοίξουν ξανά παρτίδες αν η πρόταση ικανοποιεί.

Πηλακούτας: Το θέμα Ανδρέα Παντελή χειρίζονται οι νομικοί μας σύμβουλοι (ηχητικό)

Για την ακρίβεια, τα όσα φτάνουν στα αυτιά των ανθρώπων της «Μεγάλης Κυρίας» τους κάνουν να καταλαβαίνουν πως υπάρχει κινητικότητα σε επίπεδο μάνατζερ ώστε κάτι να έρθει για το Γεωργιανό. Οι πληροφορίες αναφέρουν για ενδιαφέρον από Κίνα μεριά, κάτι που αν επιβεβαιωθεί είναι σχεδόν σίγουρο πως τις απαιτήσεις του παίκτη στο οικονομικό θα τις καλύπτει.

Προ μερικών ετών, η Ανόρθωση είχε πουλήσει στη σοσιαλιστική χώρα τους Ρέζεκ και Μαρκίνιος και δεν αποκλείεται να ανοίξουν ξανά παρτίδες αν η πρόταση ικανοποιεί. Τα δεδομένα του ρόστερ θέλουν τρεις επιθετικούς που μοιάζουν πρωτοκλασάτοι να είναι αυτή τη στιγμή στο μισθολόγιο, Σαντίκ, Ντούρις, Κατσαράβα, και η λογική λέει πως αν ο προπονητής παίζει με έναν τότε δεν τους χρειάζεται και τους τρεις.

Αν τελικά έρθει η πρόταση και είναι ο Κατσαράβα αυτός που «περισσεύει» μένει να φανεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X