ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το δεκάρι που της έλειψε

Τα μπαράζ πλησιάζουν και ο Τιμούρ θέλει να δει τα δεκάρια του να ανεβάζουν στροφές

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα ο Γεωργιανός τεχνικός επέλεξε να παρατάξει την ομάδα με ένα διαφορετικό σχηματισμό, λίγο το ροτέισιον που ήθελε να κάνει και λίγο για να δοκιμάσει μερικούς παίχτες, είδαμε την «Κυριά» εντελώς διαφορετική από ότι περιμέναμε, με πέντε διαφορετικά πρόσωπα.

Ένα από αυτά τα πέντε πρόσωπα ήταν και το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Τζάνο Ανανίντζε που στους τελευταίους αγώνες περνούσε ως αλλαγή. Αυτή την φορά ο Τιμούρ, εμπιστεύτηκε τον συμπατριώτη του στην θέση του επιτελικού μέσου, αφήνοντας στον πάγκο τον Ρούμπεν Ράγιο.

Η αλήθεια να λέγεται τα δυο καθαρά «δεκάρια», είναι ο Τζάνο και ο Ρούμπεν, αλλά αμφότεροι δεν πραγματοποιούν τις καλύτερες τους εμφανίσεις. Από την μια ο Ανανίντζε ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματα του για να συμβάλει στην ομάδα. Και από την άλλη ο Ισπανός διανύει μια κακή αγωνιστική περίοδο.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι οι κυανόλευκοι, έχουν ανάγκη από ένα φορμαρισμένο επιτελικό μέσο… όπως είχε στο πρώτο μισό τον Ισπανό. Ένας επιτελικός μέσος στην μέρα σαν και αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα, μπορεί να ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες με μια μόνο μπαλιά του ή με μόνο μια εκτέλεση φάουλ, το οποίο έλειψε αρκετά από την «Κυριά» στους τελευταίους αγώνες.

Όλοι ευελπιστούν ότι ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής θα καταφέρει άμεσα να ενταχθεί στην ομάδα και να μας δείξει τι αξίζει.. ενώ παράλληλα εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το χθεσινό γκολ θα βοηθήσει τον Ράγιο να ανέβει ψυχολογικά και να επανέλθει και πάλι στις παλιές καλές του εμφανίσεις.

Μπαίνουμε σε μια σειρά δύσκολων αγώνων και με παίχτες επιπέδου Ανανίντζε και Ράγιο σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο Τιμούρ θα μπορεί να νοιώθει ασφάλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X