ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τι θα γίνει με την Εταιρεία - Έτσι θα λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα

Πως θα λειτουργεί πλέον ολόκληρο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ημέρα εκλογών είναι η 22η Φεβρουαρίου για την Ανόρθωση, καθώς μέσα από την Εκλογική Συνέλευση θα αναδειχθεί το νέο ενιαίο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου. Πρόκειται για μία ιστορική μέρα, καθώς μετά από αυτή την ημέρα δεν θα υπάρχουν δύο διοικητικά συμβούλια στην «Κυρία», αλλά μόνο ένα.

Το εν λόγω συμβούλιο θα χωριστεί σε δύο σώματα, το οποίο το ένα θα είναι το εκτελεστικό σώμα που θα αποτελείται από οκτώ μέλη και θα έχει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και τα άλλα εφτά μέλη του 15μελή συμβουλίου θα είναι οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων τμημάτων και οι υπεύθυνοι άλλων δραστηριοτήτων.

Ο Ανδρέας Σάντης κατέθεσε τον δικό του 15μελή συνδυασμό, που αυτός θα είναι και ο μοναδικός που θα διεκδικήσει την εκλογή του στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης.

Όπως σας αποκάλυψε το 24sports από την Δευτέρα (19/2) στο εκτελεστικό συμβούλιο θα βρίσκεται ο Ανδρέας Σάντης ως πρόεδρος και ως αναπληρωτής πρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου. Τα άλλα έξι μέλη θα είναι οι Κωνσταντίνος Παπαλλής, Γιώργος Βούβακος, Σταύρος Παπαγεωργίου, Πανίκος Ανδρέου, Σάββα Κουμή, Κοσμάς Κωνσταντινίδης.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου που θα είναι εκπρόσωποι των άλλων τμημάτων του συλλόγου είναι οι Άρης Χατζησωτήρης, Σταύρος Ζάκος, Σάββας Χαϊτίδης, Ιάκωβος Αχεριώτης, Σωτήρης Γιαννίτσαρος, Μάριος Παπαγιώργης και Μάκης Χαραλάμπους. Από αυτά τα εφτά άτομα θα υπάρχει κάποιος που θα είναι υπεύθυνος για κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο επικεφαλής του κάθε τμήματος δεν χρειάζεται να είναι από το ΔΣ του σωματείου και θα μπορέσει να είναι οποιοσδήποτε άλλος που μπορεί να συνεισφέρει. Στόχος του νέου ΔΣ είναι να συνεχιστεί η αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα που ξεκίνησε η διοίκηση Ανδρέα Σάντη από την μέρα που ανέλαβε.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά την εταιρεία Ανόρθωση Ποδόσφαιρο ΛτΔ θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι τέλος Μάιου και μετά αναλόγως των εξελίξεων θα αποφασιστεί αργότερα η λειτουργία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση