ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Αυτός είναι ο 15μελής συνδυασμός του Σάντη για το ΔΣ (πληροφορίες)

Ποιοι θα διεκδικήσουν μία θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μαζί με τον Ανδρέα Σάντη

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ημέρα εκλογών είναι η 22η Φεβρουαρίου για την Ανόρθωση, καθώς θα μέσα από την Εκλογική Συνέλευση θα αναδειχθεί το νέο ενιαίο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου. Πρόκειται για μία ιστορική μέρα, καθώς μετά από αυτή την ημέρα δεν θα υπάρχουν δύο διοικητικά συμβούλια στην «Κυρία», αλλά μόνο ένα.

Ως γνωστόν η μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του νέου ΔΣ είναι αυτή του Ανδρέα Σάντη, ο οποίος θα καταθέσει δεκαπενταμελή συνδυασμό για να διεκδικήσει την προεδρία του συλλόγου με τα οκτώ μέλη να αποτελούν το εκτελεστικό συμβούλιο που θα ασχολείται με τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και άλλα εφτά μέλη να είναι υπεύθυνα για τη διαχείριση των υπολοίπων τμημάτων και άλλων εκδηλώσεων του Σωματείου.

Το 24sports έψαξε και έμαθε για το ποιοι θα αποτελούν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες μας στο εκτελεστικό συμβούλιο θα βρίσκεται ο Ανδρέας Σάντης ως πρόεδρος και ως αναπληρωτής πρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου. Τα άλλα έξι μέλη θα είναι οι Κωνσταντίνος Παπαλλής, Γιώργος Βούβακος, Σταύρος Παπαγεωργίου, Πανίκος Ανδρέου, Σάββα Κουμή, Κοσμάς Κωνσταντινίδης.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου που διεκδικούν θέση μαζί με τον Ανδρέα Σάντη είναι οι Άρης Χατζησωτήρης, Σταύρος Ζάκος, Σάββας Χαϊτίδης, Ιάκωβος Αχεριώτης, Σωτήρης Γιαννίτσαρος, Μάριος Παπαγιώργης και Μάκης Χαραλάμπους.

Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι αύριο που είναι και η τελευταία μέρα για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες, ο πιο πάνω συνδυασμός θα είναι αυτός για τον Ανδρέα Σάντη. 

Κάτι που χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι το γεγονός ότι αν δεν υπάρξουν ανεξάρτητες υποψηφιότητες, τότε δεν θα χρειαστεί να γίνουν εκλογές. Από την άλλη αν υπάρχει έστω και μία υποψηφιότητα θα πρέπει να γίνουν εκλογές, αλλά όχι για το εκτελεστικό συμβούλιο.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση