ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τι ισχύει με τον Αρτυματά...

Συζήτηση για τον αρχηγό

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η προσοχή όλων στην Ανόρθωση είναι στραμμένα στο παιχνίδι της Τετάρτης (14/02) με τον Απόλλωνα, καθώς με τυχών νίκη η ομάδα θα κλειδώσει την είσοδο της στην πρώτη εξάδα και μετά από ένα μήνα θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Σε αυτό το παιχνίδι πέραν από τις απουσίες του τιμωρημένου Ουαρίς και του τραυματία Γκερέρο θα είναι εκτός και ο Κωστάκης Αρτυματάς.

Ο αρχηγός της Ανόρθωσης αποθεραπεύτηκε πλήρως, όμως δεν βρίσκεται στην αποστολή για λόγους αγωνιστικής ετοιμότητας, καθώς απουσίασε από πέρσι τον Μάιο και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο μέχρι να μπορεί να αγωνιστεί. Μπορεί στο παιχνίδι με τη Δόξα πριν δύο περίπου εβδομάδες να βρέθηκε στην αποστολή, αλλά ήταν καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.

Στην Ανόρθωση σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ρισκάρουν το οτιδήποτε με τον αρχηγό τους και έτσι ασφαλή πρόβλεψη για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δεν μπορεί να γίνει. Πιο συγκεκριμένα ο Αρτυματάς θα επιστρέψει όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος, επειδή ο συγκεκριμένος τραυματισμός που πέρασε είναι ιδιαίτερος και δεν μπορεί να υπάρξει ρίσκο σε καμία περίπτωση. Για την ώρα ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις, όμως δεν ακολουθεί ολόκληρο το κανονικό πρόγραμμα. Μόλις κριθεί ότι θα είναι 100% έτοιμος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα σε όλη την προπόνηση και ακολούθως θα αγωνιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση