ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση Παρούτη!

Σκέψεις για ανανέωση συμβολαίου του 22χρονου

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση με το διοικητικό κεφάλαιο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Την ίδια ώρα όμως δεν περνά σε δεύτερη μοίρα το κομμάτι προγραμματισμού καθώς ήδη Πάντσεον και Χάρογιαν αποτελούν παρελθόν, ενώ γίνονται σκέψεις για ανανέωση με ποδοσφαιριστές που μπορεί η ομάδα να κτίσει πάνω τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Δανιήλ Παρούτη, καθώς από πλευράς «Κυρίας» γίνονται σκέψεις για κατάθεση πρότασης για νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές προκειμένου να δέσει τον 22χρονο για τα επόμενα χρόνια.

Ο Κύπριος δεξιός ακραίος επιθετικός φέτος πραγματοποιεί μία πολύ καλή χρονιά, παίρνοντας απ’ τα «μαλλιά» τις ευκαιρίες αποδεικνύοντας πως έχει τις ικανότητες να δώσει σημαντικές βοήθειες και να αποτελέσει ένα από τα βαρόμετρα στον τομέα της επίθεσης.

Μέχρι στιγμής φέτος κατέγραψε 17 συμμετοχές έχοντας στο ενεργητικό του τρεις ασσίστ. Μάλιστα χθες είχε και πολύ καλή παρουσία στο ματς με τον Ολυμπιακό, με επιστέγασμα των προσπαθειών του το κερδισμένο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε τέρμα ο Γκερέρο χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Επί της ουσίας οι πάντες στο οικοδόμημα της «Κυρίας» είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη του Παρούτη και σύντομα αναμένεται οι δυο πλευρές να μπουν εις βάθος σε διαπραγματεύσεις ώστε η μεταξύ τους συνεργασία να «κλειδώσει» για τα επόμενα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση