ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ταιριάζει γάντι

Πιθανή μετακίνηση του Τζίμη στην ομάδα της Αμμοχώστου μόνο θετικά μπορεί να την δει κάνεις

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Από εχθές το βράδυ έγινε ο γνωστό το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν στα πλάνα τους τον Δημήτρη Χριστοφή, με τα ρεπορτάζ που ακολούθησαν αυτής της είδησης, να κάνουν λόγω ότι η περίπτωση του Κύπριου επιθετικού δεν αφήνει αδιάφορη την ομάδα της Αμμοχώστου (Δες εδώ).

Και εδώ που τα λέμε γιατί να την αφήσει αδιάφορη η περίπτωση του Τζίμη; Είναι αρκετά αξιόλογη και είναι και σε ηλικία (31) που μπορεί να αγωνιστεί σίγουρα ακόμη δυο με τρία χρόνια, παρότι στην Ομόνοια τον είχαν τελειωμένο.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να δούμε είναι κατά πόσο ταιριάζει στο φετινό πλάνο της «Κυρίας». Οι θέσεις στις οποίες αγωνίζεται ο Χριστοφή, είναι στο δεξί και αριστερό άκρο και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά κατά κύριο λόγο παίζει στα άκρα.

Μια πιθανή μετακίνηση του Κύπριου επιθετικού στην προσφυγική ομάδα εγώ θα έλεγα ταιριάζει γάντι, διότι θα την ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό, κάνοντας τα άκρα της ομάδας πανίσχυρα. Και πέραν της ενίσχυσης στα άκρα σε περίπτωση που χρειαστεί, μπορεί να δώσει βοήθειες και στην κορυφή της επίθεσης.

Αν τελικά καταλήξει στον σύλλογο της Αμμοχώστου είναι δεδομένο ότι μόνο με θετικό πρόσημό θα χαρακτηριστεί η μετακίνηση του. Πέραν του ότι θα την βοηθήσει αρκετά στο αγωνιστικό κομμάτι, ας μην ξεχνάμε, ότι είναι Κύπριος και δεν χρειάζεται να πάρει θέση ξένου, με την Ανόρθωση να ενισχύεται χωρίς να πρέπει να διώξει κάποιον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X