ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Συνολική απαίτηση άνω του μισού εκατομμυρίου!

Η αποφασιστικότητα του Χρίστου Πουλλαϊδη κάνει τη διαφορά

Οι ενέργειες της εταιρείας και του σωματείου έχουν ευθυγραμμιστεί στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας» καθώς και οι δύο οντότητες προχωρούν μέσω της δικαστικής οδού, ώστε να λάβουν ποσό το οποίο ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ από τον Ανδρέα Παντελή. Στις δύο του θητείες στα διοικητικά των κυανολεύκων της Αμμοχώστου, ο πρώην πρόεδρος της εταιρίας έφυγε αφήνοντας του ζημιά σε πολλά επίπεδα, ωστόσο πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια υπομονής ή διαλλακτικότητας.

Από τη μια πλευρά, η εταιρία παρείχε αρκετό χρονικό διάστημα στον Ανδρέα Παντελή ώστε να δικαιολογηθεί ένα ποσό το οποίο αγγίζει τις 250 χιλιάδες ευρώ και το οποίο μεταξύ άλλων αφορά και την μεταγραφή του Αμπντουλάχι Σιβού στην τουρκική Μπούρσασπορ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έλλειμα αυτό αφορά τόσο χορηγία από στοιχηματική εταιρία αλλά και τη συμφωνία διαχείρισης της καντίνας του «Αντώνης Παπαδόπουλος» από ιδιώτη.

Διαβάστε επίσης: Ο κύκλος των πρώην κήπερ!

Από εκεί και πέρα η ενέργεια από πλευράς σωματείου δεν αποτελεί μια νέα αξίωση, αλλά εφαρμογή δικαστικής απόφασης η οποία χρονολογείται από τον Μάιο του 2012 ωστόσο δεν υπήρξε συμμόρφωση από πλευράς του Ανδρέα Παντελή. Ο πρώην διοικητικός παράγοντας της Ανόρθωσης κλήθηκε να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 340 χιλιάδων ευρώ με τόκο άνω του πέντε τοις εκατόν για κάθε έτος και το οποίο βεβαίως αυτή τη στιγμή είναι αυξημένο κατά μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Η αποφασιστικότητα του Χρίστου Πουλλαϊδη ώστε να ρίξει φως στα όσα έγιναν την τελευταία διετία και έφεραν την εταιρία σε δυσμενή οικονομική θέση, αποτυπώνεται και στις ενέργειες οι οποίες έφεραν την προσκόμιση εγγραφών στην Αστυνομία.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X